“Родина чекає на поповнення”: вагітна Катя Осадча у балахоні прикрила живіт рукою і готує подарунок Горбунову

Відома українська телеведуча Катерина Осадча виклала в Мережу нове фото у вільному балахоні та прикрила живіт, чим викликала чутки про поповнення.

Телеведуча Катя Осадча в шлюбі з шоуменом Юрієм Горбуновим народила двох хлопчиків, Івана і Данила. Також у неї є дорослий син від колишнього чоловіка Олега Поліщука Ілля, який зараз здобуває вищу освіту в престижному університеті Сполучених Штатів Америки.

Наймолодший спадкоємець у зіркового подружжя з’явився в 2021 році. Прихильники вірили, що народиться дівчинка, але народився ще один хлопчик. В інтерв’ю після поповнення Юрій Горбунов зізнавався, що мріє також про донечку і вже вигадав їй ім’я. Осадча тоді без ентузіазму відреагувала на заяву чоловіка, але зараз телезірку підозрюють у четвертій вагітності.

Вагітна Катя Осадча у балахоні прикрила живіт рукою і готує подарунок Горбунову

В своєму Інстаграм-блозі ведуча програми “Світське життя” виклала домашній затишний знімок з гулькою на голові, у білій футболці, джинсах та вільній кофті-балахоні. Вона при цьому формувала букет квітів і рука в кадрі здається, що прикриває животик.

Це фото Осадча присвятила темі подарунків на свята в ці складні часи, коли в країні війна. Вона відмітила, що цей рік показав найбільшу цінність – життя, здоров’я, мир і рідні люди поруч, тому виникає дилема, чи тішити близьких сюрпризами або відкладати це до перемоги.

Ми перестали шукати цінності в речах, проте незважаючи на це, кожна маленька подарована дрібничка викликає у мене сльози

, – поділилася Осадча та спитала у підписників, хто як ставиться до подарунків зараз.

Користувачі Мережі замість відповіді на питання телеведучої поставили їй зустрічне запитання про вагітність:

  • “Катюша, ваша родина чекає на поповнення?”;
  • “Так саме здалося, а якщо так, то в добрий час, за цю родину буду тільки радіти”, – підтримала розмову ще одна підписниця.
Вагітна Катя Осадча у балахоні прикрила живіт рукою і готує подарунок Горбунову
Вагітна Катя Осадча у балахоні прикрила живіт рукою і готує подарунок Горбунову

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.