“Моє серце зараз дуже болить”: колишня дружина Остапчука Христина Горняк висловилася після розлучення з ним

Колишня дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк зізналася після розлучення, від чого болить її серце.

В 2020 році блогер і нотаріус Христина Горняк стала дружиною телеведучого Володимира Остапчука. Жінку називали розлучницею через те, що заради неї шоумен пішов з родини, де було двоє дітей, але пара справлялася з критикою і показувала гармонійні та щасливі стосунки.

Зіркове подружжя в інтерв’ю говорило про майбутніх дітей, також вони будували спільний заміський будинок, але раптом в 2022 році осінню з’явилися чутки про їх розлучення після другої річниці шлюбу. Остапчук і Горняк офіційно це не підтвердили, але у телеведучого вже з’явилася нова обраниця, молода журналістка, а Христина переїхала в Австрію і показує в своєму Інстаграм-блозі життя холостячки.

Колишня дружина Володимира Остапчука після розлучення зізналася, що її серце болить

Екс-дружина Володимира Остапчука багато часу проводить на тренуваннях з танців і радить своїм підписницям також займатися танцями, тому що це допомагає розкрити жіночність і позбутися комплексів. Хейтери ж вважають, що Христина тільки прикидається, що щаслива:

Ну а сенс тобі від цієї жіночності, якщо мужики кидають… Як би тут не витанцьовувала, а до 37 років це тобі не допомогло створити сім’ю, так і будеш плясати і робити вигляд, що тебе все влаштовує

, – написали Горняк в дірект.

Колишня дружина Володимира Остапчука після розлучення зізналася, що її серце болить

Блогерка відповіла з гумором:

Обожнюю. Маринка мене розкусила, піду пов*шуся, мабуть, бо мене всі мужики кидають. Брошенка Крістігоровна

Також у колишньої Остапчука спитали, чи вільне зараз її серце:

Моє серце зараз дуже болить, знаєте чому?! Так, тому що війна, тому що зима… Тому що розумію, як нашим Захисникам там складно… І душа від цього розривається… Тому не забуваю донатити і сьогодні мій донат летить до цих хлопців на Донецькому напрямку

Колишня дружина Володимира Остапчука після розлучення зізналася, що її серце болить