Розлучення скасовується: Потап і Настя Каменських з’явились разом на різдвяній вечірці, проте є одне “але”

Останнім часом у мережі стало дедалі більше чуток про розлучення Насті Каменських та Олексія Потапенка. Схоже, що відома зіркова пара все-таки залишаються разом – розлучення відкладається

Шанувальники відомої зіркової пари Насті Каменських і Потап останнім часом були дуже занепокоєні, адже мережу сколихнула хвиля чуток про те, що між закоханими пробігла кішка. Ба більш, подружжя само підливало олії у вогонь та натякало на ймовірне розлучення. Втім, нещодавно знаменитостей разом помітили на закритій вечірці.

Кадри з різдвяної вечірки

На особистій сторінці української бізнесвумен Христини Хроновської з’явилось відео з закритої різдвяної вечірки, гостями якої стали й Потап з Настею. Так, на опублікованих кадрах знаменитості в обіймах виконують пісні та щиро усміхаються. Каменських ніжно обіймає за плечі свого чоловіка, а загалом пара не виглядає так, ніби вони на порозі розлучення.

Настя Каменських і Потап на різдвяній вечірці
Настя Каменських і Потап на різдвяній вечірці

Невеличке “але”

Чому артисти не відповідали на чутки про своє розлучення та що це взагалі було? Так, наразі важко сказати напевно, чи все добре в стосунках Насті Каменської та Олексія Потапенка. Проте, відомі українські артисти ніяк не афішували той факт, що разом відвідали вечірку. Мова йде не про офіційні заяви, а хоча б про милі фото в Історіях у соціальній мережі Інстаграм. Раніше знаменитості часто тішили фанатів такими спільними фотографіями.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Втім, якщо ні Настя Каменських, ні Потап не прокоментували спільний вікенд, то зірки не хотіли, аби їхні шанувальники про це знали. Раніше можна б було припустити, що змовчати подружжя захотіло, аби просто приділити час одне одному та оминути небажаних обговорень своїх стосунків. Втім, на тлі чуток про їхнє розлучення мовчання виглядає доволі сумнівно.

Враховуючи, що раніше і Каменських, і Потап натякали на негаразди в стосунках, було незрозумілим залишати без уваги той факт, що вони в обіймах провели різдвяну вечірку. Спільні фотографії поставили б крапку в будь-яких обговореннях негараздів у стосунках зірок. Проте, якщо вони продовжують підігрівати інтерес публіки до теми свого розлучення, чи не означає це, що артисти таким чином просто роблять собі рейтинги?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.