Олена Кравець та Євген Кошовий розповіли, чи спілкуються зараз з Володимиром Зеленським: були кращими друзями

Відома трійця українців у минулому була найкращими друзями, адже проводили разом дуже багато часу. Кравець і Кошовий зізнались, чи спілкуються з Зеленським після початку повномасштабної війни

Повномасштабна війна поділила життя українців на до та після. Хоча чи не всі хотіли б залишитись “до”, нічого змінити вже не можна. Так, 24 лютого змусило кожного розставити пріоритети та усвідомити чимало речей.

Війна показала справжніх друзів та ненадійних товаришів – з кимось українці починали спілкуватись тісніше, а спілкування з іншими просто обривалось. Відомі українські актори та гумористи Олена Кравець і Євген Кошовий зізнались, чи розмовляли з президентом України та своїм другом Володимиром Зеленським після початку повномасштабної війни.

Олена Кравець про спілкування з президентом

В інтерв’ю для Маші Єфросініної відома українська гумористка визнала, що продовжує спілкуватись зі своїм хорошим другом Володимиром Зеленським. Втім, розповідає Олена Кравець, є важливий нюанс – вони ніколи не говорять про те, коли закінчиться війна. Єфросініна запитала свою гостю про те, чи питала вона в президента про терміни закінчення війни. Проте, як зізналась Олена Кравець, вона не наважується про таке питати.

Олена Кравець продовжує спілкуватись зі своїм другом Володимиром Зеленським
Олена Кравець продовжує спілкуватись зі своїм другом Володимиром Зеленським

Олена Кравець зізналась, чому не хоче питати у свого друга про те, чи скоро закінчиться війна. Так, знаменитість побоюється, що може бути так, що Зеленському не буде, чим її заспокоїти. Саме тому, продовжує зірка, вона не хоче перекладати на нього відповідальність.

Проте, зазначила Олена Кравець, вона часто може написати другові щось, що його підбадьорить або хоча б спробує викликати усмішку.

Євген Кошовий зізнався, чи спілкується з Зеленським

Український гуморист також не приховує того факту, що спілкується зі своїм другом та президентом України. Так, знаменитість зазначає, що він часто може йому написати, проте відповіді Зеленського завжди короткі та лаконічні – без зайвих розмов і слів.

Євген Кошовий і Володимир Зеленський спілкуються
Євген Кошовий і Володимир Зеленський спілкуються

Крім того, ще у травні відомий гуморист зізнався, що навіть один раз бачився зі своїм товаришем у реальному житті. Євген Кошовий розповів, що разом зі своєю дружиною навідувався до Володимира Зеленського, проте місце зустрічі актор не називав.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.