Розлучниця пари Дзідзьо і Славії Оля Цибульська вперше відповіла, який у неї розмір грудей: “У Зіброва більші”

Відома українська співачка завжди вміла зарядити своїх шанувальників позитивом. Цього разу причиною усміхнутись стала кумедна відповідь на запитання одного з підписників

Оля Цибульська активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, а шанувальники не втомлюються дякувати зірці за її талант розсмішити навіть у найважчі часи. Час від часу в особистому блозі українська співачка спілкується зі своїми шанувальниками й відповідає на запитання, які найбільше всіх цікавлять. Одним із таких запитань стало не дуже коректне питання про розміри бюста зірки. Втім, навіть таку цікавить Оля Цибульська ігнорувати не стала та відповіла у своєму гуморному стилі.

Українська співачка про свої форми

Так, один із підписників чи підписниць поцікавився в Олі Цибульської, якого розміру її груди. Знаменитість не розгубилась та відповіла на запитання фанатів. Артистка зазначила, що насправді не може похизуватись пишними формами, а її бюст навіть не зрівняється з розмірами грудей Павла Зіброва.

Відповідь Олі Цибульської на запитання її шанувальників
Відповідь Олі Цибульської на запитання її шанувальників

Крім того, знаменитість поділилась життєвою мудрістю у відео, яке опублікувала в супроводі з відповіддю на запитання підписника. Так, у ньому зірка порадила ніколи не лягати, коли хочете поплакати.

Не треба плакати лежачи, бо у вуха стікають сльози та стає лоскотно та смішно

– з серйозним обличчям попередила Оля Цибульська.

Артистка відповіла на інші запитання

Оля Цибульська також відповіла на низку інших запитань. Разом зі своїм відмінним почуттям гумору українська співачка також є дуже мудрою жінкою. Саме тому її шанувальники часто звертаються до свого кумира за порадою. Так, одна з підписниць поділилась зізнанням у тому, що її особливо бентежить та попросила Олю Цибульську порадити їй, як з цим жити далі.

Шанувальниця Олі Цибульської зазначила, що вона абсолютно здорова дівчина, проте довгий час не може стати мамою. Через це їй важко знайти в собі сили, аби далі продовжувати повноцінно жити. Українська співачка порадила своїй підписниці завжди підживлювати свою силу та займатись тим, що приносить задоволення.

Підсилюй сильне в собі. Роби те, що можеш – з кайфом, віддачею та енергією

– порадила Оля Цибульська.

Відповідь на запитання однієї з шанувальниць
Відповідь на запитання однієї з шанувальниць

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.