Розгулюють по Берліну вдвох: в парах Валерія і Костянтина Меладзе розлад. Буде заміна Джанабаєвій і Брежнєвій?

57-річний співак Валерій Меладзе дав концерт в Берліні та вивів на сцену старшого брата, 59-річного композитора Костянтина Меладзе. Дружин братів з ними не було.

Відомий російський продюсер і композитор Костянтин Меладзе зник з радарів після того, як поширилися чутки про його розлучення зі співачкою Вірою Брежнєвою. З 24 лютого 2022 року екс-солістка групи “ВІА Гра” активно підтримує Україну, займається благодійною і волонтерською діяльністю, а її зірковий чоловік мовчить і не висловлює ніякої позиції стосовно війни.

Пара перестала з’являтися на нових спільних фото і виходити разом в світ, тому влітку 2022 року заговорили, що Меладзе і Брежнєва розлучилися. Цю інформацію знаменитості не прокоментували.

Брати Меладзе засвітилися в Берліні без Джанабаєвої і Брежнєвої
Брати Меладзе засвітилися в Берліні без Джанабаєвої і Брежнєвої

Вперше за цей час композитор вийшов з тіні і зробив це на концерті у молодшого брата Валерія Меладзе в Берліні. Після паузи в гастрольній діяльності артист поновив виступи і відправився в тур по Німеччині. На концерті в столиці співак попросив вийти на сцену Костянтина. Брати засвітилися в Інстаграм-блозі учасниці “ВІА Гри” Софії Тарасової.

Брати Меладзе засвітилися в Берліні без Джанабаєвої і Брежнєвої
Брати Меладзе засвітилися в Берліні без Джанабаєвої і Брежнєвої

Скандально відома блогерка Лєна Міро не розуміє, чому музиканти не взяли з собою співочих дружин Альбіну Джанабаєву і Віру Брежнєву. Вона запідозрила, що в сім’ях зірок не все гаразд і брати можуть знаходитися в пошуках заміни своїм вже не таким молодим обраницям, якими вони були колись.

Що мене здивувало — а чому брати самі? У обох є дружини. Невже в сім’ях розлад? Як інакше зрозуміти братів Меладзе, розгулюючих по Берліну вдвох? Ні, ну нічого такого в цій передбачуваній події немає — обидва до Віагрових були одружені, так чому б знову не розлучитися?

– заявила Міро.

Нагадаємо, в шлюбі Костянтина Меладзе і Віри Брежнєвої немає спільних дітей. У Валерія Меладзе і Альбіни Джанабаєвої троє спадкоємців, старший син з’явився на світ ще коли вони приховували свій роман.

Схожі статті

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.