Репяхова розповіла про іншу жінку Віктора Павліка, яка встала між ними: “Я не можу дивитися на це спокійно”

Відома українська блогерка і дружина артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова чесно розповіла в своєму Інстаграм-блозі про жінку, яка псує їх стосунки.

Катерина Репяхова має велику аудиторію в Інстаграм-блозі, яка почала збільшуватися після того, як Віктор Павлік представив дівчину своєю коханою. Не зважаючи на майже 30 років різниці у віці, пара її не відчуває. Хейтерам Катя відповідає, що вік не має значення, коли є щирі почуття, так само вважає співак:

Вік абсолютно ні при чому, якщо в нас є хороші стосунки, якщо між нами є любов і в нас усе класно. Катя мене розуміє з півпогляду, а не те що з півслова

, – розповідав Віктор Павлік в інтерв’ю.

Їх роман почався таємно, коли артист був у третьому шлюбі з Лорою Созаєвою. Ця жінка і після розлучення так чи інакше була присутня в житті Віктора Павліка, про що розповідала Репяхова.

Репяхова розповіла про іншу жінку Віктора Павліка, яка встала між ними

Учасники любовного трикутника довго вели суди стосовно квартири, яку співак купив в кредит у шлюбі з Ларисою, а також публічно з’ясовували стосунки.

Моєму чоловіку на протязі років навівали, що він винуватий у всіх гріхах. В неспроможності і не самостійності іншої людини “винуватий” мій чоловік. І навіть в смерті свого сина. З цим дуже важко жити. ВП надто добрий і інша людина цим користується. А я не можу на це дивитися спокійно

, – ділилася Катерина Репяхова в блозі.

Нещодавно скандальна історія з квартирою вирішилася, тому на одну проблему в сім’ї Павліка і Репяхової менше. Як відмічала Катя, всі залишилися у виграші і ніхто не ображений результатами угоди.

Нагадаємо, Віктор Павлік вчетверте став батьком в 2021 році через рік після одруження з Катериною Репяховою. У пари народився син Михайло. Також у нього є дорослі син Олександр і дочка Христина від інших жінок, а син Павло від шлюбу з Созаєвою помер у 2020 році від раку.