Вагітну Таюне сховав у Німеччині: Олега Винника “зловили” у Берліні після довгого лікування за кордоном

З початку повномасштабної війни від Олега Винника нічого не було чути. Нещодавно з'ясувалось, де перебуває знаменитість. Виявилось, що артист і досі мешкає у Німеччині

Відомий український співак Олег Винник став чи не найзагадковішою персоною українського шоубізнесу. Доки його колеги прикладали максимум зусиль для того, щоб усі знали про їхні благодійні та волонтерські досягнення, повелитель жіночих сердець сидів за кордоном. Навколо імені українського співака зібралось чимало чуток та припущень. Пізніше адвокатка Винника зізналась, що за кордоном артист лікується. Де наразі перебуває український співак?

Олег Винник у Берліні

Відомий артист, схоже, близько товаришує з чоловіком Оксани Білозір Романом Недзельським, який нині служить. Так, нещодавно військовий виклав фотографію, на якій засвітився і відомий український співак. Олег Винник зустрівся зі своїм товаришем Романом Недзельським у Берліні – це стало зрозуміло з будівлі та написів на ній на тлі фотографії.

Олег Винник і Роман Недзельський на спільній фотографії у Німеччині
Олег Винник і Роман Недзельський на спільній фотографії у Німеччині

Вагітна Таюне та інші чутки про особисте життя Винника

Відомий український співак не любить розповсюджуватись про своє особисте життя. Олег Винник постійно оминає запитання журналістів про рівень своїх стосунків з протеже Таїсією Сватко. Крім того, повелитель жіночих сердець не зізнається, чи є в нього діти та дружина. Проте, ще нікому не вдавалось приховати від шанувальників абсолютно всіх деталей романтичної сторони свого життя.

Ні в кого з шанувальників вже не залишилось сумнівів у тому, що Таюне й Олег Винник давно одружені. Більш того, прихильники впевнені, що в артистів є син Юліан. Приводом для подібних підозр стало те, що в одному з інтерв’ю в минулому український співак проговорився, що він дуже вдячний своїй дружині, ім’я якої не називав, за те, що вона з сином переїхала до нього в Німеччину.

Олег Винник і Таїсія Сватко на одній сцені
Олег Винник і Таїсія Сватко на одній сцені

Тепер шанувальники й зовсім почали підозрювати, що Таїсія Сватко може бути вагітна вдруге. Саме тому, на думку деяких прихильників, Олег Винник і сховався разом зі своєю коханою за кордоном – аби приховати від погляду численних шанувальників вагітний живіт своєї дружини Таюне.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.