Фаворитка Топольського Олександра Погорєлова з Холостяка-12 сходила на побачення з колишнім Ксенії Мішиної

На телепроєкті "Холостяк-12" вирують справжні пристрасті. Цього разу одну з головних фавориток Алекса Топольського "застукали" з іншим чоловіком. Це виявився не просто знайомий дівчини

Новий сезон відомого українського реаліті-шоу “Холостяк-12” не припиняє дивувати телеглядачів. Ледве не кожного дня у мережі з’являються нові цікаві та іноді навіть скандальні деталі. Цього разу учасниця телепроєкту та одна з головних фавориток Алекса Топольського Саша Погорєлова відвідала кінопоказ з іншим чоловіком. Таке проведення часу сміливо можна вважати майже романтичним побаченням.

Олександра Погорєлова з нового сезону Холостяка-12 відвідала кінопоказ з іншим чоловіком
Олександра Погорєлова з нового сезону Холостяка-12 відвідала кінопоказ з іншим чоловіком

Саша Погорєлова з колишнім Мішиної

Нещодавно в українській столиці відбувся допрем’єрний кінопоказ стрічки з відомою українською актрисою Мішиною в головній ролі. Відвідати таку подію наодинці Саша Погорєлова не могла, тому вирішила взяти з собою колишнього обранця Ксенії Мішиної. Так, загадковим обранцем учасниці нового сезону реаліті-шоу Холостяк-12 став Євген Ковтуненко – чоловік, який боровся за серце української актриси в першому сезоні популярного реаліті-шоу Холостячка.

Євген Ковтуненко здобув популярність після прем’єри першого сезону відомого реаліті-шоу Холостячка. Нагадаємо, що чоловік пробув у проєкті до сьомого епізоду та змагався за серце холостячки всього лиш з трьома іншими конкурентами.

В останньому випуску Євгена Ковтуненка Ксенія Мішина знайомилась ближче з життям чоловіків – вона прийшла до них у гості. Так, разом зі своїм фаворитом дівчина обговорила плани на майбутнє. Тоді чоловік зізнався, що крім сім’ї також планує далі будувати кар’єру і хоче спробувати себе в політиці. Саме це збентежило Ксенію Мішину. Через це Євген Ковтуненко вибув із шоу.

Втім, життя обох так званих “колишніх” сьогодні складається не найгіршим чином. Хоча і Євген Ковтуненко, і Ксенія Мішина зараз не перебувають у стосунках, вони ведуть доволі цікаве життя. “Юрист на мільярд” нещодавно з’явився на кінопоказі фільму з Мішиною у головній ролі разом із Сашею Погорєловою.

Саша Погорєлова та Євген Ковтуненко разом на кінопоказі
Саша Погорєлова та Євген Ковтуненко разом на кінопоказі

До слова, і юрист, і учасниця нового сезону реаліті-шоу Холостяк-12 можуть похизуватись стильними нарядами.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.