Легендарні українські тваринки, що прославилися на весь світ: кіт Степан, пес Патрон, єнот Херсон

Українці останнім часом перебуваються в топі, прославившись своєю надзвичайною мужністю і волею до перемоги. Прославляють країну не лише люди, але й тварини. Деякі з них стали відомими на весь світ.

Кіт Степан

Харків’янка Анна знайшла викинуте маленьке кошеня й забрала до себе, назвавши Степаном. Під час карантину дівчина стала знімати годованця і викладати світлини й відео в ТікТок та Інстаграм. Відвідувачам соцмереж настільки сподобався смугастик, що кіт став набирати мільйони переглядів.

Кіт Степан сподобався самій Брітні Спірс

Восени 2021 року світлину Степана перепостила Брітні Спірс. До співачки це робили й інші світові знаменитості. Оскільки Анна мешкала у Північній Салтівці, яка піддалася найбільшим бомбардуванням, то змушена була виїхати до Франції, де її пухнастик отримав престижну блогерську премію World Influencers and Bloggers Awards 2022. У грудні Степан разом із хазяйкою повернулися в рідний Харків і були приголомшені рівнем руйнувань.

Пес Патрон

Собака-винюхувач вибухівки став талісманом ДСНС за видатні досягнення – знайшов близько сотні вибухових пристроїв, встановлених росіянами на Чернігівщини.

Мужній пес Патрон став справжньою знаменитістю

За свої досягнення Патрона відзначили аудієнцією у президента України, а також державною нагородою. Про нього пишуть пісні, знімають мультфільми. На “Укрпошті” можна придбати марку з зображенням видатного джек-рассел-тер’єра.

Єнот із Херсона

Коли стало відомо, що росіяни полюють на окупованих територіях не лише на пральні машини й унітази, але й екзотичних тварин, єнот із Херсонського контактного зоопарку став героєм численних мемів. Для українців полоскун видався справжнім героєм, який навіть цапнув за палець гауляйтера Сальдо.

Про викраденого з Херсону єнота складено чимало мемів

Такої шаленої популярності представник фауни набув після посту у Твіттері Анни Долгарьової, в якому та сповістила єдину “хорошу” звістку з фронту:

“Мой товарищ успел покрасть енота из Херсонского зоопарка”.

Згодом рашистка від своїх слів відмовилася. Власник ялтинського зоопарку “Казка” Олег Зубков теж спочатку хвалився в мережі відосиком, як ловить єнотів голіруч. А коли ситуація набула розголосу, видалив це відео. До речі, коли Крим був українським, цей любитель тварин мав членство української Партії зелених. Чоловік виправдовувався, що забрав 7 єнотів, ламу й інших тварин із Херсона, рятуючи їх від артобстрілів і збирається повернути, щойно ситуація в місті залагодиться.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?