Як Барських, Остапчук, Хіменес-Браво та інші збираються зустрічати Новий рік 2023: свято ніхто не відміняв

Раніше зірки проводили новорічні свята на корпоративах, а вже в лютому вибиралися на відпочинок. Нині ситуація кардинально інша. Поцікавмося, яким чином знаменитості збираються зустрічати 2023 рік.

Макс Барських

Підопічний Алана Бадоєва досконально підготувався до зустрічі Нового року, записавши новорічний хіт англійською мовою, хоча всі пісні 2022 року у співака україномовні.

Звісно, зважаючи на ситуацію в країні, біт хоч і вийшов танцювальним, але сповнений мінорними нотами. Новорічну ніч Барських збирається провести у Києві. У нього вже запланований концерт.

Володимир Остапчук

Попри пережите нещодавно розлучення, шоумен не збирається зустрічати 2023 рік на самоті. Він поставив собі живу ялинку, яку прикрасив і назвав Семеном. Разом із зеленим товаришем вони прослухають звернення президента-тезки.

Ялинка Семен, з якою збирається зустрічати Новий рік Володимир Остапчук

Друга Семена викидати після свят Остапчук не планує. Планує висадити його біля будинку, який разом будували з Христиною для спільного проживання.

Ектор Хіменес-Браво

Шеф-кухар новорічної ночі не збирається пригощати гостей екзотичними наїдками, бо нікого не запросив до себе. 1 січня чоловік прокинеться вдома один. І це не лише тому, що всі близькі виїхали за кордон.

Просто Ектор вважає, що за нинішніх обставин неприйнятно веселитися, співати і танцювати. Втім усіх тих, хто дотримуватися протилежної думки, відомий кулінар не засуджує.

Даша Астаф’єва

Маленька червона сукня для новорічної ночі пасує Даші Астаф’євій

А от у домі моделі “Плейбою”, напевно, буде гучно і весело. Недарма ж Даша підготувала для зустрічі 2023 року маленьку червону сукню з чималим декольте. Звісно, крій підібрано такий, щоб підкреслити привабливість форм моделі.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч вирішила-таки відзначати Новий рік

Співачка не була налаштована на святкування, але один із військових запевнив зірку, що вони воюють задля того, аби люди в тилу могли жити більш-менш нормально. Бо якщо вони впадуть духом, то хто ж тоді підтримає наших захисників? Ці слова підштовхнули Огнєвіч до встановлення ялинки і прикрашання будинку новорічними аксесуарами.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.