Аліна Гросу після переїзду в США здійснила свою заповітну мрію: “Тримаю в руках справжній Оскар”

Відома українська співачка Аліна Гросу, хрещеною мамою якої є поп-зірка Ірина Білик, після переїзду в Америку отримала можливість взяти в руки справжній Оскар.

Аліна Гросу нещодавно повідомила своїм прихильникам в Мережі, що поїхала в Сполучені Штати Америки на навчання і підвищення вокальної та акторської кваліфікації. Від хейтерів співачка отримала гнівні коментарі про те, що любити країну на відстані легко, коли в ній йде війна, але зірка спокійно на таке реагує. Від 24 лютого 2022 року Гросу знаходилася в Україні і не виїжджала за кордон, присвятивши себе волонтерській і благодійній діяльності, у себе вдома на батьківщині Аліна з батьками приймала вимушених переселенців, готувала для них їжу у їдальні і підтримувала їх дух, знаходячись поряд.

Зараз вона поїхала з метою стати ще більшим професіоналом своєї справи, щоб мати змогу продовжувати допомагати українцям і бути корисною своїй країні. Віддалено Аліна Гросу продовжує займатися благодійністю, але більшу кількість справ вона тимчасово передала батькам, які залишилися в Україні.

Аліна Гросу розповіла про операції на обличчі та показала себе натуральною
Аліна Гросу після переїзду в США отримала Оскар

Нещодавно артистка розповідала, що скільки коштує в Америці та скільки грошей потрібно для нормального життя там. На цей раз в Інстаграм-блозі Гросу з’явилася на відео з світського заходу в яскраво-рожевій сукні в леопардовий візерунок, масивній шкіряній куртці, чорних чоботах, з двома косичками і ефектним макіяжем, але більше всього увагу привертає статуетка найпрестижнішої кінопремії світу Оскар, яку вона тримає в своїх руках.

Тримаю в руках справжній Оскар. Не свій, але все ж таки я завжди мріяла це зробити. Та мрії змінюються… Тепер розумію, що сама велика нагорода в світі – це не статуетки, а живі та здорові близькі, рідні, кохані люди, їх щастя, їх світле майбутнє та чисте блакитне світле небо над головою

, – відверто поділилася співачка.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.