Полякова, Сумська, Могилевська та інші зустріли Новий рік в межах України: як святкувалося на рідних теренах

Багато знаменитостей після 24 лютого 2022 року виїхали за кордон і не поспішають повертатися в Україну. Та є чимало таких, які не зламалися і піднімали келихи з шампанським від звуки сирени.

Ольга Сумська

Заслужена артистка не злякалася звуків канонади і разом з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою донькою Анною пили ігристе вино і загадували перемогу на 2023 рік:

“За нашу незламність і віру!”

Оля Полякова

На свята до мами приїхали донечки, і всім гуртом записали новорічне привітання:

“Хай в новому нам буде краще! Миру і перемоги Україні!”

Олександра Заріцька

Олександра Заріцька зустріла 2023 рік поцілунком

Солістка гурту KAZKA, коли годинник пробив 12 разів, поцілувалася зі своїм бойфрендом. Потім разом із Павлом Тараненком дивилися новорічне шоу:

“Віримо в чудеса”.

Катерина Осадча

Телеведуча разом із чоловіком Юрієм Горбуновим залишилися новорічної ночі вдома і під світло гірлянд висловили сподівання:

“Наступний рік буде наш щасливий рік!”

Лілія Ребрик

Зібралися всією родиною з Андрієм Диким і доньками біля гарно вбраної новорічної ялинки і побажали собі і всім українцям:

“Більше ніколи не чути звуки вибухів!”

Григорій Решетник

Ведучий з дружиною Христиною вибрався в ресторан, звідки, усміхаючись, разом побажали:

“З Новим, переможним 2023 роком!”

Сергій Притула

Гуморист, що цього року відмовився від творчої діяльності, зустрічав Новий рік на самоті, оскільки дружина й діти виїхали за кордон. Майже весь 2022 рік супроводжувався повітряними тривогами і вибухами, які не спромоглися зламати волю народу. Тож волонтер і політик висловив сподівання:

“Не відступимо і у 2023!”

Наталія Могилевська

Співачка поскаржилася на неспокійну новорічну ніч, але вдень 1 січня все одно була бадьора й весела. Робила живильні маски для обличчя і вітала підписників:

“З Новим роком переможців!”

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.