Український лозунг виліз боком Меладзе: артисту пригорозили позбавити громадянства – відразу “перевзувся”

Російські пропагандисти закликають владу позбавити співака Валерія Меладзе російського громадянства за слова "Героям слава". Артист відреагував на скандал навколо нього.

Нещодавно в Мережі з’явилося відео з закритої вечірки в Дубаї, де виступав відомий російський співак Валерій Меладзе. Так, в короткому ролику Валерій відреагував на слова одного з гостей у залі, який викрикнув відомий український лозунг “Слава Україні”. Співак відхилив мікрофон і сказав “Героям слава”, показавши своє справжнє ставлення до війни, що розв’язала росія. Після цього Меладзе неголосно сказав у мікрофон, що він тут поза політикою  і попросив не галасувати.

Ролик розлетівся по всій росії і його вже посмакували всі пропагандисти, які почали висказуватись, що за таке Меладзе потрібно позбавляти не звань і нагород, а “виганяти з росії”.

Схоже, співака це добряче зачепило і він вже встиг прокоментувати те, що відбувається, у своєму Інстаграм-блозі.

Стало відомо, де пропадав Валерій Меладзе
Стало відомо, де пропадав Валерій Меладзе

Як, відомо, Валерій Меладзе раніше був проти війни, однак не коментував напад росії на Україну. Втім, після погроз про позбавлення громадянства співак назвав війну конфліктом, а росіян та українців “близькими народами”.

Люди, я хочу, щоб Ви почули мене, і зрозуміли мої слова. Ось уже 10 місяців я, як і багато інших людей, живу з відчуттям тяжкості та горя. Так сталося, що гаряче любимі мною народи перебувають у конфлікті, у якому гинуть люди. Я не можу і не хочу нікого ненавидіти і не намагаюсь нікому догодити. Я мрію лише про те, щоб антагонізм припинився і між близькими народами встановилася згода. І задля цього я ладен віддати всі сили.

Валерій Меладзе закрив можливість коментувати цей допис в Інстаграмі.

Судячи зі слів Меладзе, він, ймовірно, боїться аби його позбавили російського громадянства. Співак навіть не називає війну війною, а конфліктом, адже за слово “війна” в росії можна піти за грати.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.