“Недовго курочка танцювала”: вся правда про короткотривалий шлюб Володимира Остапчука і Христини Горняк

Ще 3 роки тому публіка обговорювала скандальне розлучення Володимира Остапчука з його першою дружиною Оленою Войченко. Зараз Остапчук знову в центрі уваги, адже розлучається вже з другою дружиною.

Христина Горняк – друга дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука. Саме Христина стала тою самою розлучницею, яка увела чоловіка з сім’ї після 10 років шлюбу. Цікаво, що сама Горняк заперечує той факт, що була коханкою Остапчука, втім, є доводи, які це підтверджують. Так, перша дружина телеведучого Олена Войченко сфотографувала переписку свого вже колишнього чоловіка з його коханкою на той час Горняк і показала її журналістам. Крім того, Остапчук зробив пропозицію руки і серця Христині всього через декілька місяців після розлучення. Очевидно, що їхні стосунки зародилися задовго до цього.

Володимир Остапчук недовго забував свою колишню дружину Христину Горняк
Вся правда про короткотривалий шлюб Володимира Остапчука і Христини Горняк

Скандал від розлучення з Оленою Войченко швидко вщух і публіка почала з захопленням спостерігати за історією кохання Володимира Остапчука і Христини Горняк. А історія ця була казковою, принаймні так, вони це транслювали у соціальних мережах.Спочатку Володимир Остапчук задарював кохану дорогими подарунками, зокрема він подарував їй новенький Range Rover, вартістю 1,5 млн гривень.

Вся правда про короткотривалий шлюб Володимира Остапчука і Христини Горняк

Вже через тиждень після “вручення” автомобіля, Остапчук зробив пропозицію руки і серця Христині на розкішній яхті, з неймовірним букетом квітів та каблучкою з діамантом. Дівчина сказала “Так”.

Вся правда про короткотривалий шлюб Володимира Остапчука і Христини Горняк
Вся правда про короткотривалий шлюб Володимира Остапчука і Христини Горняк

Христина Горняк і Володимир Остапчук довго не гаяли з весіллям і в жовтні 2020 року вони одружилися. Весілля було дорогим, казковим і дуже зворушливим. Мережу облетіло фото, де Остапчук – дорослий, мужній чоловік, розплакався від щастя навколішках біля вінця.

Вся правда про короткотривалий шлюб Володимира Остапчука і Христини Горняк
Вся правда про короткотривалий шлюб Володимира Остапчука і Христини Горняк

Здавалось, чоловік дійсно кохає цю жінку і готовий заради неї на все.
Втім, побудувати щастя на чужому нещасті Христині Горняк не вдалося. Пройшло навіть двох років після весілля, як стало відомо, що подружжя розлучилось.

Варто додати, що поки що офіційних коментарів з цього приводу не дали ні Горняк, ні Остапчук, втім сумнівів, що вони більше не разом немає.

Ще з літа подружжя не живуть разом. Христина знімає сторіс в Інстаграм з іншої квартири, а Остапчук і зовсім почав жити з новою дівчиною.

Так, нещодавно стали ходити чутки, що 38-річний Остапчук живе з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Чутки вже встигли підтвердитись, адже користувачі Мережі неодноразово підловлювали Остапчука і Катерину на тому, що вони публікують фото і відео з однієї квартири. До прикладу, вони вихвалялися в Інстаграмі однаковою ялинкою, яку нарядили вдома.

Як виглядає нова дівчина Остапчука
Як виглядає нова дівчина Остапчука

Прихильники впевнені, що саме юна красуня стала причиною розлучення Остапчука і Горняк, адже навряд чи телеведучий аж так швидко знайшов заміну дружині, якби причина була не в цьому.

Варто додати, що 36-річна Христина Горняк – самодостатня жінка і точно не пробачила б зраду чоловіка. Христина – успішний київський нотаріус та відомий Інстаграм-блогер. Дівчина сама заробляє собі на життя і дуже вродлива, тож пробачати походеньки на ліво вона б не стала.

Цікаво, що за недовгий шлюб з Остапчуком, колишнє подружжя вже встигли нажити спільне майно. Так, у 2021 році подружжя почали будувати двоповерховий будинок у передмісті Києва. На початок 2022 року будинок вже був побудований, але в ньому ще не провелись ремонтні роботи. Яка доля цього дому, поки що невідомо. Сама Христина Горняк, відповідаючи на питання підписників, зазначила, що ремонтні роботи поки що заморожені, а з будинком “Все ок”.

Горняк відповіла, що зараз з будинком, який вони з Остапчуком будували до розлучення
Горняк відповіла, що зараз з будинком, який вони з Остапчуком будували до розлучення

Популярне

Схожі статті

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.