Цибульській порадили змінити зовнішність: фани звернули увагу на недолік, який заважає співачці стати успішною

Українська співачка ніколи не належала до типу людей, які незадоволені своєю зовнішністю. Так, нещодавно фанати звернули увагу Цибульської на недолік у її зовнішності, який стоїть на заваді до всесвітнього визнання

Важко сказати напевно, що саме прославило Олю Цибульську більше – її вокальні навички та професійна діяльність чи відмінне почуття гумору та гострий язик. Втім, попри це українська співачка не страждає на брак уваги зі сторони шанувальників. Іноді здається, що за нею настільки ретельно спостерігають, що часто це навіть переходить межі.

Останній такий випадок стосувався поради змінити свою зовнішність. В особистому блозі Оля Цибульська вирішила влаштувати зі своїми шанувальниками вечір відповідей на їхні запитання. Так, артистка запропонувала підписникам уявити, що вони разом зустрілись на каву, тому в них з’явилась запитати абсолютно все, що їх цікавить.

Оля Цибульська відповіла на цікаве запитання від шанувальника
Оля Цибульська відповіла на цікаве запитання від шанувальника

Одному з підписників зірки стало цікаво, чи погодилась б Оля Цибульська зробити пластичну операцію, якби це точно допомогло її музичній кар’єрі. Мова йшла про те, аби “підправити” свій ніс.

Українська співачка чітко відповіла на запитання й заявила, що вона не бачить абсолютно ніякого зв’язку між ринопластикою та успішністю кар’єри. За словами зірки, успіх артиста визначає абсолютна риса – риса внутрішня, а не зовнішня. Саме тому Оля Цибульська впевнена, що їй не потрібно робити пластичну операцію. Ба більш, за зізнанням артистки, вона обожнює свій ніс.

Ринопластика ніяк не впливає на кар’єру. Мені супер подобається мій ніс. Кар’єра – це про впевненість у собі. У мене її достатньо

– прокоментувала відома українська співачка в особистому блозі.

Нова історія в особистому блозі української співачки, в якому вона відповіла на запитання шанувальника
Нова історія в особистому блозі української співачки, в якому вона відповіла на запитання шанувальника

Так, Оля Цибульська вважає свою зовнішність ідеальною, втім її відмінне почуття гумору не дозволило їй не покепкувати з пропозиції підписників замислитись над ринопластикою. У доказ своїх слів артистка навела приклад дуже відомої жінки, яка попри всю критику зі сторони публіки досягла успіху. Зірка опублікувала кадри відомої голлівудської актриси Сари Джесіки Паркер і поцікавилась, чи вдалось би зірці стати всесвітньо відомою співачкою, якби вона підправила свій ніс.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.