Не Потапом єдиним: всі чоловіки Насті Каменських, з якими вона була до того, як закохалася в одруженого

Настя Каменських – одна із найбільш бажаних жінок українського шоу-бізнесу. До того, як вона вийшла заміж за Потапа за її серце боролися багато чоловіків.

Зараз Настя Каменських — зразкова дружина для свого чоловіка Потапа. Втім, до того, як співачка почала крутити роман зі своїм колегою по сцені, навколо неї ходило багато чуток, щодо її залицяльників.

Перше справжнє кохання Володимир Дятлов

Всі чоловіки Насті Каменських: Володимир Дятлов
Всі чоловіки Насті Каменських: Володимир Дятлов

Володимир Дятлов – єдиний чоловік, стосунки з яким Настя Каменських не приховувала. Вони почали зустрічатися, будучи ще студентами. Тоді співоча кар’єра Каменських була тільки на старті. Розлучила закоханих відстань. Через сімейні обставини Володимир був змушений поїхати з Києва до Миколаєва. Спочатку Настя приїжджала регулярно до коханого, але стосунки так і не пережили відстань.

Каменських не приховує, що досі має гарні стосунки з Володимиром. Ба більше, навіть її теперішній чоловік Потап товаришує з Дятловим.

Ведучий Геннадій Вітер

Всі чоловіки Насті Каменських: Геннадій Вітер
Всі чоловіки Насті Каменських: Геннадій Вітер

Стосунки з відомим українським телеведучим Геннадієм Вітром Настя ретельно приховувала. Втім, в Мережі є багато доказів, які підтверджують їхні стосунки. Так, Геннадія часто бачили у гримерці співачки, а також вони “світились” під час прогулянок. Каменських і Вітер часто тримались за руки і обіймалися. Подейкують, вони навіть були заручені, але їхні стосунки закінчились розставанням.

Футболіст “Динамо” Денис Бойко

Всі чоловіки Насті Каменських: Денис Бойко
Всі чоловіки Насті Каменських: Денис Бойко

Подейкують, що Каменських крутила роман з воротарем клубу “Динамо” Денисом Бойко. Втім, прямих доказів цьому факту немає, а сама Настя не коментує ці чутки.

Потап

Настю Каменських вкотре запідозрили у вагітності від Потапа
Всі чоловіки Насті Каменських: Потап

Коли саме почались стосунки між Потапом та Настею достеменно невідомо, адже вони приховували свій зв’язок аж до весілля. Втім, подружжя зараз не приховують, що разом вони дуже давно і офіційно одружилися задовго до того, як відгуляли весілля.

Це означає, що Потап розлучився зі своєю першою дружиною Іриною Горовою у 2015 році саме через Настю Каменських.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.