Що відомо про смерть 28-річної учасниці “Голосу країни-4” Давиденко: у Мережі брехали про причини загибелі

Нещодавно мережу сколихнула новина про загибель молодої, амбіційної і талановитої учасниці четвертого сезону "Голосу країни". Тепер сестра Давиденко повідомила реальну причину смерті

4 січня стало відомо, про те, що молода 28-річна учасниця четвертого сезону популярного українського вокального шоу Катерина Давиденко пішла з життя. Першим про це повідомив український співак Іво Бобул, який в особистому блозі в соціальній мережі Фейсбук зазначив, що з життя пішла талановита співачка, яка навчалась в естрадно-цирковій академії.

Пізніше на особистій сторінці Катерини Давиденко з’явились коментарі від її знайомих і товаришів, які повідомили, що стало причиною раптової загибелі молодої та здорової співачки, яка ніколи не жалілась на проблеми зі здоров’ям. Так, за словами друзів Катерини Давиденко, вона померла через пневмонію.

Катерина Давиденко з Голосу країни раптово померла на 28-му році життя
Катерина Давиденко з Голосу країни раптово померла на 28-му році життя

Після повідомлення друзів співачки про нібито офіційну причину її загибелі на зв’язок із шанувальниками вийшла сестра Давиденко. Так, одна з найрідніших і найближчих людей Катерини повідомила, що насправді життя її сестри забрала не пневмонія. Дівчина попросила тих, хто нічого не знає про цю історію, не лізти з вигадками.

Причина смерті Катерини Давиденко спричинили фурор і хвилю обговорень. Так, деякі з підписників навіть мали необережність зауважити, що дівчина пішла з життя як Емі Вайнгауз – британська співачка. Втім, одна з підписниць під дописом загиблої співачки зауважила, що англійська знаменитість мала проблеми з алкоголем, чого ніяк не скажеш про Давиденко.

Сестра загиблої артистки не змогла стерпіти недоречні обговорення шанувальників і поставила крапку в цій темі.

Відповідь сестри загиблої Катерини Давиденко на всі закиди та обговорення шанувальників
Відповідь сестри загиблої Катерини Давиденко на всі закиди та обговорення шанувальників

Нагадаємо, що загибла співачка брала участь у четвертому сезоні популярного українського вокального змагання “Голос країни”. Дівчина підкорила серця суддів виконанням однієї з пісень британського гурту Jamiroquai. Катерина Давиденко пройшла у наступний тур і потрапила до команди фронтмену Океану Ельзи Святослава Вакарчука.

У загиблої співачки залишилась донька, на ім’я Марія. Цьогоріч дівчинці виповнилось 9 років.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.