Аліна Гросу вперше прокоментувала розставання з російським актором Полянським: “Це було моєю помилкою”

Українська співачка Аліна Гросу вперше чітко дала зрозуміти, що розірвала стосунки з російським актором Романом Полянським. З ним артистка будувала стосунки після розлучення з першим чоловіком.

Відома українська співачка Аліна Гросу у свої 27 років має досить бурхливе особисте життя. Дівчина вже встигла вийти заміж, розлучитись, представити публіці нового бойфренда і знову залишитись самотньою.

Так, у 2019 році співачка стала дружиною молодого бізнесмена Олександра Комкова. Їхній шлюб не протривав і півроку. У 2020 році Аліна Гросу вразила публіку не лише новиною про розлучення, а й тим, що представила нового коханого. Обранцем співачки став відомий російський актор Роман Полянський. Чоловік старший за Аліну на 10 років, розлучений та має доньку.

Аліна Гросу вперше прокоментувала розставання з російським актором Полянським

Гросу всіляко висвітлювала свої стосунки з Полянським: вони давали спільні інтерв’ю і навіть записали спільну пісню про кохання. Закохані завжди були разом, чоловік навіть супроводжував кохану на всі її концерти.

Втім, все змінилося після початку повномасштабної війни в Україні. Прихильники помітили, що Гросу не публікує більше спільних фото та відео з Полянським в соціальних Мережах. Так і поповзли чутки, що вони розійшлися.

Довгий час Аліна Гросу відмовлялася коментувати ситуацію з Полянським, але нещодавно дала чітко зрозуміти, що вони не разом.

Так, відповідаючи на питання підписників в Інстаграм, Гросу написала, що жаліє, що виставляла особисте життя на показ. Також артистка заявила, що зовсім не сумує за Романом.

Аліна Гросу вперше прокоментувала розставання з російським актором Полянським

Причина розбрату Гросу і Полянського наразі не відома, також невідомо, чи російський актор досі знаходиться в Україні, чи виїхав до росії. Останні 2 роки чоловік жив та будував кар’єру в Україні, адже тут будував стосунки з Гросу.