Валерія Меладзе і Альбіну Джанабаєву виганяють з росії за підтримку України: “І вашим, і нашим”

Валерій Меладзе нещодавно потрапив у політичний скандал. Тепер пересічні росіяни хочуть вигнати співака та його дружину Альбіну Джанабаєву з росії, адже вони підтримують Україну.

Декілька днів тому в Мережі розповсюдилось відео із новорічної вечірки у Дубаї, де виступав Валерій Меладзе. У ролику один з гостей вечірки вигукує український лозунг “Слава Україні”, а Меладзе відповідає: “Героям слава”.

Це відео вже встигли “обсмоктати” всі російські пропагандисти і заявити, що за таке Валерія треба позбавляти не лише нагород і звань, а й громадянство росії.

Варто відзначити, що Меладзе ймовірно злякався скандалу, тим більше, що в росії немає свободи слова, а за слово “війна” можна сісти за грати. Артист зробив допис у своєму Інстаграм-блозі, де почав виправдовуватися. Меладзе зазначив, що хоче миру і він опинився в ситуації, коли два його кохані народи почали конфліктувати.

Валерій Меладзе виправдався за український лозунг
Валерій Меладзе виправдався за український лозун

Після такого допису, де Валерій війну назвав конфліктом, а український і російський народ “близькими” артист зіткнувся ще з більшим хейтом. Так, українці почали засуджувати артиста за те, що він боїться публічно виступити проти війни. А ось росіяни просто скаженіють і буквально виганяють Меладзе та його дружину Альбіну Джанабаєву з росії.

Так, російські хейтери дібрались Інстаграм-блогу Альбіни Джанабаєвої. Під її останнім фото, яке вона оприлюднила ще 30 жовтня росіяни почали писати купу негативних коментарів, щодо ситуації, яка склалася.

Ось, що пишуть російські коментатори:

  • “І вашим, і нашим – і заспіваємо і станцюємо”;
  • “Коли заспіваєте українською?”;
  • “Меладзе, геть з росії, до Бандери, на вихід”;
  • “Сподіваюсь, за таке висказування чоловіка твого виженуть з росії, нехай українську вчить”;
  • “Валіть з країни з чоловіком. Такі, як ви тут не потрібні”;
  • “Гнати вас з країни треба”.
Валерія Меладзе і Альбіну Джанабаєву виганяють з росії за підтримку України
Валерія Меладзе і Альбіну Джанабаєву виганяють з росії за підтримку України

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.