Наречена Мурата Налчаджиоглу показала себе і доньку Ані Лорак в купальниках: дівчинка ширша ніж мачуха

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, який розлучився зі співачкою Ані Лорак в 2019 році, забрав їх доньку Софію на сімейний відпочинок з новою нареченою.

Мурат Налчаджиоглу був єдиним законним чоловіком відомої української співачки Ані Лорак, яка після подій 24 лютого 2022 року дуже дивує своєю поведінкою фанатів. Поки вона мовчала і зникла з Instagram, турецький бізнесмен евакуювався разом з молодою нареченою Лілією та її дитиною в Туреччину. Там з ними також була дочка Лорак і Мурата Софія, яка залишилася жити з матір’ю після розлучення батьків.

Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою влаштував для падчерки казковий день народження
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала себе і доньку Ані Лорак в купальниках

Новою коханою Мурата Налчаджиоглу стала візажистка, якій менше 30 років. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від чоловіка в 2021 році. Вони разом живуть, займаються косметичним бізнесом, знімають жартівливі ролики для Мережі та подорожують.

Зараз під час зимових канікул щаслива пара разом з дітьми відпочиває на курорті в Швейцарії. Наречена колишнього чоловіка Ані Лорак показала себе, Мурата, свою дочку Олександру і падчерку Софію на фото. Вони постали в купальних нарядах.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала себе і доньку Ані Лорак в купальниках
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала себе і доньку Ані Лорак в купальниках

Справа від Лілії в чорному бікіні стоїть донька і Налчаджиоглу в зеленому злитному купальнику. Неозброєним оком видно, що дівчинка має пишну фігуру, ширшу ніж у мачухи. Справа від неї позує дочка Лілії Олександра. Позаду них стоїть Мурат.

Нагадаємо, до розлучення Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу подружжя не жило разом 2 роки. Причиною розірвати шлюб з турецьким бізнесменом стало те, що він зраджував співачці. Артистка з тих пір більше не виходила заміж, а зараз привертає увагу своєю неоднозначною громадянською позицією, маючи близьких друзів і родичів, які живуть в Україні.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!