“9 місяців я виношую нову Холоденко”: “вагітна” Наталія Холоденко розповіла про вражаючі зміни в житті

Відомий український психолог і телеекспертка Наталія Холоденко веде відкритий діалог з підписниками свого Інстаграм-блогу, яким вона розповіла про своє життя останні 9 місяців.

Наталія Холоденко давно займається психологією, вона проводить консультації, дає семінари і лекції, складає унікальні майстер-класи і тренінги, викладає у власній Школі психології. Після того як почала співпрацювати з СТБ, вона отримала місце експерта в шоу “Все буде добре”. Також вона працювала на різних проектах Нового каналу, 1+1, каналу “Україна”.

Після повномасштабного російського наступу Наталія Холоденко забрала своїх дітей, дочку Вів’єн і сина Ларіона і поїхала за кордон. Зірка на тривалий час зупинилась в Німеччині, але також відвідує інші країни Європи. Зараз вона знаходиться у столиці Польщі Варшаві і до свого 40-річчя влаштовує посиденьки, на яких буде відповідати на різні питання.

В блозі Наталія розповіла, як проходить зараз її життя:

Всі ці 9 місяців я виношую нову Холоденко

, – неоднозначно написала знаменитість.

Наталія Холоденко розповіла про вражаючі зміни в житті
Наталія Холоденко розповіла про вражаючі зміни в житті

Як виявилося, вона мала на увазі не поповнення і вагітність, а духовні зміни:

Ніби обірвалась всередині якась безтурботність. Але ми не опускаємо руки! Тримаємо носики морквинкою і хвостики пістолетиком

Наталія Холоденко розповіла про вражаючі зміни в житті
Наталія Холоденко розповіла про вражаючі зміни в житті

Психолог відмітила, що навіть в такі важкі періоди життя є те, за що можна бути вдячним долі:

Кожна критична ситуація не тільки забирає, а й дає! У мене відбулось велике перезавантаження. Багато відповідей прийшло. З’явились нові люди, напрямки роботи, усвідомлення знання. За це я дуже вдячна життю!

, – поділилася Наталія Холоденко.

Наталія Холоденко розповіла про вражаючі зміни в житті
Наталія Холоденко розповіла про вражаючі зміни в житті

Нагадаємо, своїх двох дітей зірковий психолог народила від різних чоловіків. З батьком сина вона розлучена, а новому коханому народила доньку, але не розповідає, хто тато Вів’єн.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.