Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін переплюнули Кравець і Зеленського: 13 років разом

Відома зіркова пара познайомилась завдяки своєму призванню – гумору та акторству. Як Вікторії Булітко та Євгену Сморигіну вдалось зберегти теплі стосунки через 13 років після знайомства?

Вікторія Булітко та Євген Сморигін здобули широку популярність завдяки участі в гумористичному українському проєкті “Дизель Шоу”. Багато років знаменитості тішать своїх шанувальників вдалими та завжди влучними жартами, а їхні дружні почуття одне до одного лише з кожним днем міцнішають.

Хоча на сцені актори часто грають закохані пари, поза камерами кожен має особисте життя. Євген Сморигін разом зі своєю дружиною виховує трьох дітей, а Вікторія Булітко, хоч і приховує власного обранця, має щасливі та міцні стосунки. Проте, наявність коханих, завантажений робочий графік і постійні нерви не заважають Булітко та Сморигіну залишатись хорошими друзями.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін
Вікторія Булітко та Євген Сморигін

Насправді великого секрету міцної дружби відомих українських секретів немає. Так, і Вікторія Булітко, і Євген Сморигін часто зізнавались, що відчувають одне до одного теплі товариські почуття, а на сцені їм важко знайти людину, з якою працювати було б легше та комфортніше, ніж одне з одним.

Ба більш, в одному з коментарів для преси Вікторія Булітко зізналась, що раніше вони з Євгеном Сморигіним часто святкували день народження разом. Артисти народились з різницею в три дні, тому після того, як між ними зародилась міцна дружба, вирішили відзначати свято в один день. Вже 13 років знаменита зіркова парочка разом працює і відпочиває, а почалось все 2010 року…

Сморигін і Булітко з Дизель Шоу стали друзями 13 років тому
Сморигін і Булітко з Дизель Шоу стали друзями 13 років тому

Історія знайомства Булітко та Сморигіна

Відомий український актор і гуморист Євген Сморигін одного разу зізнався, що саме він свого часу доклав зусиль до того, щоб його майбутня подруга Вікторія Булітко стала новим членом великої команди “Дизель Студіо”. Чоловік пригадує, що тоді продюсери шукали претендентку на жіночу роль та вирішили спитати в нього поради.

Євген Сморигін одразу знав, кому ця роль підійде найкраще. Чоловік без вагань заявив, що продюсерам навряд вдасться знайти ту, хто краще, ніж Вікторія Булітко, доповнить творчий колектив “Дизель Шоу”. Саме тоді знаменитість і стала новою актрисою проєкту.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.