Після шлюбу з Пугачовою розчарувався в жінках? Кіркоров показав неоднозначне фото з хлопцем: “Це лише початок”

Скандально відомий російський співак не припиняє розчаровувати в собі шанувальників. Так, цього разу знаменитість поділився фотографією, а фанати запідозрили, що він позує зі своїм хлопцем

Філіп Кіркоров – відомий представник російської естради. Чоловік постійно дивує своїх шанувальників екстравагантними нарядами та нестандартною поведінкою. Цього разу зірка й зовсім змусив користувачів мережі замислитись про те, що в нього можуть бути стосунки з чоловіком. Чому підписники почали підозрювати Кіркорова?

Нове фото Кіркорова з відомим чоловіком

Нещодавно на особистій сторінці Філіпа Кіркорова з’явився спільний допис з Тимуром Хайдаровим, російським пластичним хірургом, якого знають чимало людей в зіркових колах. Лікаря російська столиця зустріла з теплом не одразу. Хайдаров спершу навіть працював у сфері обслуговування, перш ніж зумів досягти успіхів у своїй сфері.

Втім, після 30 років Тимур став чи не найвідомішим та найуспішнішим московським пластичним хірургом. До Хайдарова звертались за послугами імениті представники російського шоубізнесу, а серед його клієнтів є навіть Ірина Дубцова та Любов Успенська.

Тимур Хайдаров зустрівся з Кіркоровим
Тимур Хайдаров зустрівся з Кіркоровим

Відомий пластичний хірург зустрівся з російським співаком в Дубаї. Там у Філіпа Кіркорова був запланований концерт, гостем якого і став Тимур Хайдаров. Так, чоловік опублікував в особистому профілі знімки та відео, а також залишив допис зі спільними фото зі співаком. На опублікованому кадрі Хайдаров знявся зі своїм товаришем. У коментарях під дописом користувачі мережі звернули увагу на дивну позу Філіпа Кіркорова, а деякі й взагалі почали залишати іронічні вислови, натякаючи на романтичний зв’язок пластичного хірурга з Кіркоровим.

Коментарі під новим дописом Тимура Хайдарова
Коментарі під новим дописом Тимура Хайдарова

Нагадаємо, що через численні певні натяки зі сторони зірки його не вперше підозрюють у нетрадиційній орієнтації. Ба більш, навіть колеги Філіпа Кіркорова “видавали” всі особисті секрети знаменитості. Так, раніше популярний російський актор Джигурда доводив навколишнім, що насправді співак мав стосунки з чоловіками. Тоді скандаліст закликав свого колегу публічно в цьому зізнатись, проте Філіп Кіркоров не дав ніякої тямущої відповіді.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.