Квартира від Тіни Кароль, будинок від Каті Осадчої: українські зірки, які подарували житло простим українцям

Тіна Кароль і Катя Осадча стали справжніми добрими феями для родин, які залишились без власного житла через повномасштабну війну в Україні. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Повномасштабна війна в Україні зробила сотні сімей бездомними, адже їхні будинки були зруйновані окупантами. Втім, світ не без добрих людей. Серед знаменитостей є люди, які намагаються допомогти постраждалим через війну українцям і навіть придбати для них житло.

Тіна Кароль подарувала квартиру сім’ї з Маріуполя

Соковиті губи Тіни Кароль, в які закохався Дан Балан, насправді були збільшені: фото до і після
Тіна Кароль подарувала квартиру сім’ї з Маріуполя

Ще влітку 2022 року стало відомо, що українська співачка Тіна Кароль подарувала сім’ї із Маріуполя, яка дивом вижила, квартиру. Так, співачка розчулилась, коли у соціальних мережах побачила історію 9-річного хлопчика, який місяць жив у підвалі, ховаючись від обстрілів, і писав щоденник. Тіна навіть зачитувала рядки із того щоденника зі сцени, даючи концерти.

У 9-річного Єгора вижили лише мама і сестра і лише у травні вони дивом виїхали із Маріуполя до Києва, де їм тимчасово добрі люди дали житло.

Тіна Кароль, почувши цю страшну історію, вирішила подарувати сім’ї біженців квартиру. Разом із мамою 9-річного Єгора вони обрали квартира на Івано-Франківщині. Співачка навіть обаштувала житло, купивши меблі та необхідну техніку.

Сім'я із Маріуполя, яким Тіна Кароль подарувала квартиру
Сім’я із Маріуполя, яким Тіна Кароль подарувала квартиру

Катя Осадча придбала 3-поверховий будинок для багатодітної сім’ї

На початку осені українська ведуча Катя Осадча оголосила збір коштів для придбання будинку для багатодітної сім’ї з Рубіжного, що на Луганщині. Потрібно було зібрати 3,2 млн грн. Нещодавно стало відомо, що сума була зібрана, а Катя Осадча вже придбала 3-поверховий будинок і сім’я Целухіних вже проживає в нових апартаментах.

Як виглядає новий будинок родини Целухіних, який їм купила Осадча
Як виглядає новий будинок родини Целухіних, який їм купила Осадча
Катерина Осадча придбала будинок родині Целухіних з Луганської області
Катерина Осадча придбала будинок родині Целухіних з Луганської області

До слова, у сім’я Целухіних складається з двох дорослих та одинадцятьох дітей. Колись подружжя Целухіних, у яких було двоє власних дітей, вирішили взяти під опіку 9 дітей сиріт і створити будинок-інтернат домашнього типу. Вони проживали на Луганщині у будинку, який самі і побудували. Втім, після початку повномасштабної війни будинок був зруйнований.

Родина Целухіних зустріла різдвяні свята у новому будинку
Родина Целухіних зустріла різдвяні свята у новому будинку

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?