Найдорожчі подарунки від зіркових чоловіків: Потап розкошелився Насті на будинок, а Захур купив Камалії літак

Зіркові пари українського шоу-бізнесу показують, що дарувати один одному в шлюбі подарунки не обов'язково з якогось приводу. Камалія і Настя Каменських постійно отримують сюрпризи від чоловіків.

Мохаммад Захур купив Камалії літак

Українську співачку Камалію називають найбагатшою в Україні, тому що вона вийшла заміж за мільярдера Мохаммада Захура. Про таке життя як у зірки мріє багато жінок. В одному з інтерв’ю Камалія розповіла, що найдорожчим подарунком від чоловіка для неї був справжній приватний літак, який він їй подарував без приводу, просто так. На цьому літаку вони потім полетіли в Америку.

Камалія зізналась, як війна змінила їхні з Захуром стосунки
Мохаммад Захур купив Камалії літак

Захур вважає, що чоловіки мають радувати жінок в міру можливості, а не тільки якщо для цього є привід, наприклад якесь банальне свято. Відмітимо, Камалія і Захур багато допомагають українцям в цей складний час завдяки своїм фінансам.

Потап побудував для Насті Каменських будинок

Екс-колеги Потап і Настя Каменських одружились в 2019 році. У шлюбі артисти зберігають романтику і намагаються зробити один для одного незабутнім кожний день. У пари є традиція робити сюрпризи не тільки на свята, але і в звичайні дні, тому що вони вважають, що найромантичніший подарунок це обов’язково несподіваний.

Репер як виявилося може різко відкласти всі свої справи на потім і приїхати до дружини на концерт в будь-яке місто, щоб тільки провести вечір вдвох. Настя знаходить можливість виділити час у напруженому гастрольному графіку заради того, щоб приготувати сніданок для коханого.

Нові деталі стосовно розлучення Насті Каменської і Потапа
Потап побудував для Насті Каменських будинок

Велика подія в їх житті сталася на 14 лютого, в День закоханих. Потап і Каменських довго мріяли про будинок і саме на День Святого Валентина вони вперше прокинулися в ідеальному гніздечку своєї мрії, подарувавши один одному новосілля.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.