Історичний вітер змін на Новому каналі: Сергій Притула, Ольга Фреймут та інші залишили студію назавжди

Багато років на відомому телеканалі Новий канал фігурували одні і ті ж обличчя. Втім, деякі із популярних ведучих вирішили покинути роботу на цьому каналі. Деталі читайте далі в матеріалі.

Новий канал – один із провідних телеканалів України, на якому транслюють розважальні телепередачі. Варто відмітити, що дуже часто різні шоу на цьому каналі ведуть одні і ті ж телеведучі. Однак, деякі знайомі телеглядачам обличчя ми більше не побачимо на Новому.

Сергій Притула

Сергій Притула оголосив про завершення кар'єри телеведучого
Сергій Притула оголосив про завершення кар’єри телеведучого

Сергій Притула – один із основних телеведучих Нового каналу, який пропрацював там близько 15 років. На рахунку шоумена десятки відомих телепроєктів, серед яких “Хто зверху”, “Підйом”, “Вар’яти шоу” та інші. Публіка полюбила Сергія Притулу за його гумор та харизму. Втім, нещодавно Сергій Притула заявив, що більше не повернеться на телебачення в якості телеведучого.

Про це шоумен зізнався в інтерв’ю Маші Єфросініній. Як відомо, Притула не лише телеведучий, а й волонтер. З початку повномасштабної війни в Україні Сергій збирає кошти на ЗСУ, його навіть називають “головним волонтером країни”. В інтерв’ю  Притула зізнався, що після пережитого він розуміє, що більше не зможе радувати глядачів щирим гумором, тож вирішив покинути телебачення.

Ольга Фреймут

Оля Фреймут вперше за довгий час показала молодшу доньку від продюсера
Оля Фреймут більше не зірка Нового каналу

Ольга Фреймут теж провела не мало телепроєктів на Новому каналі, але зіркою її зробило шоу “Ревізор”. Телеглядачі були в захваті від формату програми та від самої Олі, яка перевіряла якість обслуговування та чистоту в ресторанах і готелях України. Втім, у 2013 році Фреймут вирішила піти з Нового каналу на телеканал “1+1”, але там у неї кар’єра не задалась. У 2018 році Фреймут тріумфально повернулася на Новий канал з власним шоу “Оля”. Втім, ця телепрограма не стала популярною серед глядачів і припинилась відразу після першого сезону.

Зараз Оля Фреймут не з’являється на Новому каналі, вона вийшла заміж, народила дітей і повністю пішла в материнство.

Катя Варнава

Катя Варнава 3 роки сяяла на Новому каналі
Катя Варнава 3 роки сяяла на Новому каналі

Відома російська акторка Катя Варнава замінила Олю Фреймут у програмі “Хто зверху”, коли та пішла з Нового каналу на “плюси”. Варнава була ведучою шоу 3 роки, втім в 2017 році їй заборонили в’їзд в Україну через відвідування Криму. Зараз Каті Варнаві заборонений в’їзд в Україну.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!