“Хочу доньку”: Ксенія Мішина заговорила про майбутнє поповнення – стане мамою без Еллерта

Екс-холостячка Ксенія Мішина хоть і не змогла побудувати сім'ю зі своїм обранцем Олександром Еллертом, все ж не втрачає надію вдруге стати мамою. Акторка зізналася, що мріє про доньку.

Українська акторка Ксенія Мішина набула особливої популярності після виходу в ефір шоу з її участю “Холостячка”. В рамках романтичного проєкту Ксенія з поміж 15 претендентів на  її серце шукала одного єдиного. Акторка по-справжньому закохалася в свого обранця Олександра Еллерта і після закінчення проєкту намагалася з ним створити сім’ю. Втім, кохання було недовгим, вже через рік стосунків Ксенія Мішина оголосила про закінчення відносин з Олександром Еллертом. Причиною розбрату стали постійні чвари, зокрема через сильну зайнятість Ксенії.

Ксенія Мішина заговорила про майбутнє поповнення – стане мамою без Еллерта

Варто відзначити, що будучи в стосунках з Еллертом, Ксенія Мішина часто в інтерв’ю говорила, що мріє про велику сім’ю і дітей. Зараз Мішина знову холостячка, але мрію стати мамою вдруге вона не покинула. Так, нещодавно у своєму Інстаграм-блозі дівчина опублікувала фото з ванної кімнати і написала те, що вона хоче зараз більше всього.

Хочу додому…хочу, щоб кожного дня – добрий ранок.. хочу любити, працювати, доньку та незалежну Україну

, – відверто написала Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина заговорила про майбутнє поповнення – стане мамою без Еллерта

Нагадаємо, Ксенія Мішина має 9-річного сина Платона. Його дівчина народила, будучи ще студенткою.

Ксенія Мішина з сином Платоном

Батьком Платона являється чоловік набагато старший за саму Ксенію. Коли у них починались стосунки, чоловік був одружений з іншою жінкою. Ксенія розійшлася з батьком своєї дитини, будучи ще вагітною. Акторка зізнається, чоловік був абьюзером, він знущався з неї морально і дозволяв собі підняти на неї руку.

За словами Мішиної, вона не спілкується з батьком свого сина. Також він не приймає жодної участі у вихованні Платона.