Колишній чоловік Ані Лорак забрав у неї доньку та “махнув” з новою нареченою до Барселони: кадри з курорту

Ексчоловік Ані Лорак вирішив влаштувати їхній спільній дочці справжню кругосвітню подорож. Знаменитість разом з новою нареченою та дітьми вирушив до Іспанії

Понад 10 років Мурат Налчаджиоглу перебував у шлюбі з колись популярною в Україні співачкою. З Ані Лорак вони познайомились на батьківщині турка, коли артистка приїхала туди на відпочинок. Хоча їхні стосунки зав’язались не одразу, пізніше вони закохались та створили родину. У шлюбі в артистів з’явилась донька Софія, яка після розлучення залишилась жити разом з мамою.

Втім, зірковий тато не залишає свою рідну дитину без уваги. Мурат Налчаджиоглу нерідко проводить час зі своєю донькою, а також полюбляє показувати їй нові куточки планети. Цього разу татко, схоже, вирішив влаштувати Софії справжню кругосвітню подорож і показав дитині чимало красивих країн.

Мурат Налчаджиоглу і його донька Софія знову вирушили в подорож
Мурат Налчаджиоглу і його донька Софія знову вирушили в подорож

В особистому блозі колишнього чоловіка Ані Лорак у соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри з нової країни, куди разом зі своєю нареченою Лілією та їхніми доньками вирушив чоловік. Так, Мурат Налчаджиоглу похвалився радісними та усміхненими фотографіями з Барселони. Перші фото в Іспанії зіркова родина зробила в автомобілі.

На опублікованій фотографії Мурат Налчаджиоглу радісно позує на камеру з усмішкою на вустах, а його донька Софія тим часом виглядає злегка змученою. Схоже, що вони довго були в дорозі, а дівчинка скористалась можливістю та поспала в авто.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу з донькою Софією
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу з донькою Софією

Нагадаємо, що раніше українського бізнесмена турецького походження Мурата Налчаджиоглу помітили у Швейцарії. У місті Санкт-Галлен колишній чоловік відомої співачки відпочивав також у повному складі своєї новоспеченої родини. Разом з нареченою Лілією Реус і її донькою від першого шлюбу вони вирушили до аквапарку. Фотографіями з розважального центру наречена Мурата Налчаджиоглу ділилась в особистому блозі.

Також зіркова родина відвідувала Францію. У романтичній країні Мурат Налчаджиоглу з нареченою вирішили подарувати своїм дітям справжню казку та відвезти їх до Діснейленду. На особистій сторінці Лілія Реус опублікувала кадри з парку розваг – на цьому фото Софія ніжно притискалась до нареченої свого тата. Можна зробити висновок, що у них дуже добрі стосунки.

Мурат Налчаджиоглу на відпочинку з рідними
Мурат Налчаджиоглу на відпочинку з рідними

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.