На якому місяці вагітності Настя Каменських: пишна співачка відповіла на чутки про поповнення у них з Потапом

Останнім часом в Мережі все більше чуток про те, що відома співачка Настя Каменських вагітна. Артистка помітно округлилася і приховує свої форми за мішкуватим одягом.

35-річна співачка Настя Каменських жартує, що якби дійсно була вагітною кожен раз, коли її в цьому підозрюють, то вже мала б 10 дітей. Дійсно, чутки про вагітність співачки не вщухають уже роками, а все через те, що вона то худне, то знову набирає вагу. Крім того, прихильники вже не можуть дочекатися, коли дружина Потапа оголосить про швидке поповнення в родині, адже сама Каменських зізнається, що мріє стати мамою. Втім, наразі жодні з чуток про вагітність артистки не були правдивими. Однак на цей раз прихильники зірки впевнені, що все по-іншому, адже Настя за останній час дуже змінилася.

Так, після повернення Каменських в Україну після довгого перебування за кордоном через війну, публіка помітила, що артистка помітно додала у вазі. Крім того співачка почала одягати лише вільний одяг, який приховує особливості її фігури. Прихильники впевнені, що за мішкуватим одягом Настя намагається сховати вагітний живіт.

Вагітна Каменських більше не приховує свій стан
Вагітна Каменських ховає живіт за вільним одягом

Нещодавно співачка вперше прокоментувала чутки про свій стан і зізгналася, чи дійсно носить дитину під серцем. Так, в інтерв’ю Аліні Доротюк Каменських зізналася, що наразі не вагітна, а просто набрала зайву вагу.

Варто відзначити, що в інтерв’ю помітно, що питання про вагітність дратують співачку, хоча раніше вона по-іншому відносилась до подібних запитань. Якщо раніше співачка вільно розповідала про свої бажання стати мамою, то зараз Настя все частіше намагається уникнути теми батьківська. Зогляду на це, прихильники співачки все частіше підозрюють, що зіркове подружжя Потап та Настя Каменських мають проблеми із зачаттям.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.