Тіна Кароль, Ані Лорак, Руслана та інші співачки, які були на Євробаченні: хто приніс довгоочікувану перемогу

Євробачення – найпрестижніший міжнародний музичний конкурс. Україна бере участь в Євробаченні з 2003 року і завжди показує себе на високому рівні.

Україну на міжнародному конкурсі Євробачення представляли багато українських артистів і найчастіше, наша країна завжди була однією з найяскравіших. Крім того, Україна являється єдиною країною, яка за всі роки Євробачення проходила у фінал конкурсу.

Руслана

Як виглядала Руслана на Євробаченні
Як виглядала Руслана на Євробаченні

Співачка Руслана взяла участь у Євробаченні у 2004 році і запалила своїми “Дикими танцями” весь світ. У її виступі було все: і трембіти і вокал і вдало поставлений номер. Тоді співачка принесла Україні перше місце і показала всьому світу, який талановий український народ.

Тіна Кароль

Як виглядала Тіна Кароль на Євробаченні
Як виглядала Тіна Кароль на Євробаченні

Тіна Кароль представляла Україну на Євробаченні у 2006 році. Тоді співачка тільки починала свою кар’єру і була ще зовсім юною. Тіна виконала запальну пісню “Show me your love” і завоювала 7 місце в рейтингу.

Ані Лорак

Як виглядала Ані Лорак на Євробаченні
Як виглядала Ані Лорак на Євробаченні

Співачка Ані Лорак представляла Україну на пісенному конкурсі у 2008 році з піснею “Shadi lady”. Лорак виступила дуже достойно і зайняла 2 місце в пісенному конкурсі.

Світлана Лобода

Як виглядала Світлана Лобода на Євробаченні
Як виглядала Світлана Лобода на Євробаченні

Світлана Лобода представила Україну на Євробаченні в 2009 році. Співачка влаштувала справжнє шоу на сцені, але виборола лише 12 місце.

Alyosha

Як виглядала Alyosha на Євробаченні
Як виглядала Alyosha на Євробаченні

Співачка  Alyosha вразила Європу своїм неймовірним вокалом у 2010 році. У співачки був досить стриманий номер. Alyosha заняла 10 місце в конкурсі.

Міка Ньютон

Як виглядала Міка Ньютон на Євробаченні
Як виглядала Міка Ньютон на Євробаченні

Співачка Міка Ньютон представила Україну на Євробаченні у 2011 році. Співачка виконала вокальну складну пісню і завоювала 4 місце.

Гайтана

Як виглядала Гайтана на Євробаченні
Як виглядала Гайтана на Євробаченні

У 2012 році від України на Євробачення поїхала співачка Гайтана. Артистка не надто вразила публіку і зайняла лише 15 місце в рейтингу.

Злата Огнєвіч

Як виглядала Злата Огнєвіч на Євробаченні
Як виглядала Злата Огнєвіч на Євробаченні

Злата Огнєвіч вразила Європу своїм сильним вокалом у 2013 році і отримала почесне 3 місце.

Джамала

Як виглядала Джамала на Євробаченні
Як виглядала Джамала на Євробаченні

Джамала стала другою співачкою після Руслани, яка виборола 1 місце у Євробаченні. У 2016 році співачка зворушила публіку виконанням пісні “1944” і отримала беззаперечну перемогу.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.