Таємна дружина, таємна дитина та інші таємниці Олега Винника: що і чому приховує головний вовк країни

В особистому житті відомого українського співака Олега Винника багато таємниць, які вдалося розгадати навіть не зважаючи на те, що артист мовчить.

Олег Винник — один з найвідоміших українських співаків, у якого велика кількість прихильниць. З такою яскравою зовнішністю і романтичним репертуаром артисту було легко завоювати любов публіки, але це також викликає ще більшу зацікавленість його особистим життям, а він ніколи не любив ділитися такими подробицями і конкретно на питання журналістів не відповідав. Однак в Мережі ходить інформація про сім’ю знаменитості.

Все про дружину і дітей Олега Винника

Свою кохану Олег зустрів в юності на навчанні. Вони вчились в одній групі і викладачі бачили, як зароджувалось їх кохання. Згодом молоді люди одружились, а сусіди Винника з села розповідали журналістам, що весілля було пишне і з купою гостей.

Що відбувається між Олегом Винником і Таюне
Таємна дружина, таємна дитина та інші таємниці Олега Винника

Ще до творчої кар’єри Олег відправився в Німеччину як заробітчанин, але вдача повернулася до нього лицем і він зміг пробитися в театр, ставши артистом мюзиклів. Рівень його популярності стрімко ріс, але тоді співак не був таким таємничим і в інтерв’ю для німецької преси розповів, що його дружина і син переїхали ближче до нього.

Дружиною Олега Винника є його бек-вокалістка Таюне. За відкритою інформацією в Мережі, їх сина звуть Юліан, він плавець, живе в Берліні. Після російського наступу 24 лютого 2022 року співак виїхав з України саме в Німеччину.

Як виглядає 18-річний син Олега Винника, який проживає в Німеччині
Таємна дружина, таємна дитина та інші таємниці Олега Винника

Нагадаємо, Олег Винник народився в звичайній робітничий сім’ї в селі Вербівка, Черкаська область. Отримав освіту в училищі культури в Каневі, гастролював у складі студентського хору, потім два роки працював в Черкаській обласній філармонії, а в 1997 році поїхав у Німеччину гувернером для двох хлопчиків в сім’ї хірурга. Тоді і почався його творчий шлях.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.