45-річна Лідія Таран висловилась про своє рішення навчатись у Франції: “З мого боку було трішки божевільно”

Під час повномасштабної війни ведуча ТСН Лідія Таран разом з донькою від Доманського переїхала до Франції. Там зірка стала студенткою французького університету. Як проходить її навчальний рік, Таран відповіла в ефірі 1+1

Відома українська телеведуча та кореспондентка Лідія Таран після початку повномасштабної війни переїхала разом з донькою до Франції. Знаменитість зізнавалась, що довгий час думала про те, аби повернутись до рідного Києва, втім після влучання ракети поруч зі своїм будинком, вирішила з міркувань безпеки залишитись за кордоном.

З часом знаменитість обжилась у Франції, її донька від Андрія Доманського почала ходити до школи, а сама Лідія Таран пішла зі студії ТСН і вступила до французького університету. Втім, Лідія Таран не покинула рідну студію зовсім – тепер вона дистанційно працює кореспонденткою. Про зміни в житті, навчання у ВНЗ, а також про життя своєї доньки Лідія Таран розповіла в прямому ефірі “Сніданку з 1+1”.

Лідія Таран стала студенткою закладу вищої освіти у Франції
Лідія Таран стала студенткою закладу вищої освіти у Франції

Лідія Таран про навчання у Франції

Зі своїми колегами Нелею Шовкопляс і Єгором Гордєєвим вона обговорила своє навчання у закордонному університеті. Наразі відомо, що знаменитість фундаментально підійшла до вищої освіти, оскільки вже зараз пише наукові роботи та есе французькою мовою. За словами Лідії Таран, наразі їй досі важко писати та розмовляти французькою – ведуча зізналась, що переоцінила свої можливості.

Проте, додала Лідія Таран, вона продовжує докладати чималих зусиль, а викладачі розуміють і підтримують українську студентку. Знаменитість також зазначила, що вже склала 13 іспитів, але поки результатів немає – вони прийдуть у лютому.

Я розумію, що трошки погарячкувала. Тому що конкурувати з людьми, які вже сьомий рік навчаються, народилися в цій країні й це їхня рідна мова – з мого боку було трошки божевільно. Але є підтримка

– прокоментувала Лідія Таран.

Українська ведуча розповіла про навчання у Франції
Українська ведуча розповіла про навчання у Франції

14-річна донька Лідії Таран Василина навчається одразу у двох коледжах – українському та французькому. Втім, зізнається ведуча, її доньці вивчення іноземної мови дається набагато простіше, оскільки Василині не потрібно писати величезні наукові роботи. Лідія Таран зізналась, що вони дуже підтримують і допомагають одна одній.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.