Що виставили на аукціон зірки для допомоги ЗСУ: Джамала – фортепіано, Калуш – панаму, Данилко – раритетне авто

Заради перемоги України на підступним ворогом зірки ладні на все. Деякі з них готові розпрощатися з найдорожчими речами, аби виставити їх на аукціон і зібрати грошенят для допомоги ЗСУ.

Джамала

Заради цієї справи кримчанка не пожаліла улюбленого інструменту, написавши в мережі:

Віддаю своє фортепіано, щоби допомогти нашим бійцям.

За продаж інструменту зірка має намір допомогти 10-ій морській авіаційній бригаді ім. Ігоря Бедзая. Саме на цих клавішах Джа написала усі свої пісні, які видані в чисельних альбомах. Підписники жваво підтримали ідею знаменитості і написали чимало підбадьорливих коментарів.

Kalush Orchestra

Переможець “Євробачення-2022” ще наприкінці весни минулого року виставив на благодійний аукціон близькі серцю речі – знамениту рожеву панаму з виступу і статуетку переможця у вигляді мікрофона.

Олег Псюк за допомогою відомого волонтера Сергія Притули. Переможець визначався серед людей, які задонатили 200 гривень. Охочих зібралася 31 тис.осіб. Таким чином вдалося зібратися 11 млн.грн. А скляний мікрофон віддали найбільшому донатору – WhiteBIT перерахував у фонд аж 900 тис.дол. Зібрані кошти пішли на купівлю комплексу БПЛА PD-2.

Андрій Данилко

Не поскупилася позбутися раритету заради української армії й Вєрка Сердючка. Восени на аукціон було виставлено Rolls-Royce, який колись належав Фредді Мерк’юрі. Початково лот на торгах Sotheby’s коштував 11 млн.грн. Отримані від продажу гроші Андрій вирішив передати на будівництво Superhumans. Це має бути центр, де протезуватимуть наших героїв.

Фредді користувався автівкою до самої смерті. А згодом сестра фронтмену гурту Queen продала ролс-ройс на торгах. Данилко придбав машину в 2013 році, але сумні події в Україні змусили розпрощатися з цінною пам’ятною річчю.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.