Лозовицька з Холостяка-12 розповіла, чим її не влаштовував Топольський: “Таке можливо лише під прицілом камер”

Переможниця Холостяка-12 Лозовицька зазначила, що вона не отримала в стосунках того, чого очікувала – турботу та відчуття, що її цінують. Катя впевнена, що для Топольського така поведінка можлива лише "на камеру"

Реаліті-шоу “Холостяк” – одне з найпопулярніших телепроєктів в Україні. Глядачі уважно спостерігають за розвитком стосунків на телеекранах, проте рідко пари залишаються разом надовго. Переможницею крайнього сезону “Холостяка” стала модель Катерина Лозовицька. Після фінального епізоду реаліті дівчина будувала стосунки з Алексом Топольським, проте їхня романтична історія завершилась розставанням.

Про це три дні тому стало відомо з постшоу “Холостяка-12”, в якому Топольський і Лозовицька зізнались, що більше вони не разом. Нагадаємо, що раніше головний герой крайнього сезону реаліті вже розповідав, чому не склались їхні з Катериною стосунки. Алекс Топольський зізнався, що йому не вистачало пристрасті у взаєминах з Лозовицькою. Дівчина також вирішила розповісти про те, чого не вистачало їй.

Переможниця Холостяка-12 і головний герой реаліті зустрічались недовго
Переможниця Холостяка-12 і головний герой реаліті зустрічались недовго

Лозовицька про розрив з Топольським

На особистій сторінці української моделі в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, у якому вона детально розповідає про те, чим саме була незадоволена в стосунках зі своїм колишнім. За словами дівчини, вона очікувала на базовий мінімум, проте навіть цього не отримала.

Крім того, зазначила Катерина Лозовицька, у цих стосунках залицятись мусила вона, а не Алекс Топольський. Переможниця Холостяка-12 зауважила, що саме чоловік чекав від неї уваги, подарунків, слів захоплення, похвали і компліментів.

Проте, далеко не це стало причиною їхнього розриву. Катерина Лозовицька зауважила, що вона чекала від свого коханого розуміння та підтримки, проте нічого не отримувала. Модель зізналась, що їй хотілось відчувати себе комфортно та впевнено поруч з чоловіком, бути в ньому впевненою. Ба більш, зазначила Лозовицька, Алекс Топольський навіть не цікавився її життям.

Але, певно, що таке для Алекса можливо лише під прицілом камер

– прокоментувала Катерина Лозовицька.

Алекс Топольський не виправдав очікувань Лозовицької
Алекс Топольський не виправдав очікувань Лозовицької

Наразі зіркові колишні не змогли вирішити цей конфлікт, оскільки Топольський вважає правим у цій ситуації себе, а Лозовицька впевнена, що має рацію саме вона.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.