Як виглядав Кузьма Скрябін за день до своєї смерті: на відео з’явився останній виступ Андрія Кузьменка

2 лютого буде 8 річниця загибелі відомого українського артиста Андрія Кузьменко. Пам'ять про нього буде жити вічно у серцях українців, адже Кузьма був людиною з великої літери.

2 лютого 2015 року відомий український артист Кузьма Скрябін потрапив у серйозну автокатастрову на Дніпропетровщині. Співак загинув на місці. З дня його смерті пройшло майже 8 років, однак публіка досі пам’ятає його вклад в українську культуру, крилаті фрази артиста, а його пісні до цього часу переспівуються молодими співаками.

Як відомо, Андрій Кузьменко потрапив в аварію після того, як їхав з концерту у Кривому Розі. У Мережі залишилось відео з того самого концерту, за декілька годин до трагедії.

Як виглядав Кузьма Скрябін за день до своєї смерті
Як виглядав Кузьма Скрябін за день до своєї смерті

Співак запалив публіку, концерт був дуже душевним, втім зараз про виступи артиста можуть нагадувати лише архівні виступи.

Користувачі Мережі засипали останнє відео Кузьми коментарями.

  • Ось, що пишуть фоловери:
  • “Кузя, ти назавжди в наших серцях”;
  • “Людина Всесвіт… Спочивай з миром, друже.”;
  • “Ех, шкода Андрія! Так любив та люблю твої пісні. Дуже радий щоразу був живий на твоєму концерті. Ти людина Миру, людина слова та честі. Ми завжди пам’ятатимемо тебе. А я носитиму і далі футболку з тобою!”;
  • “Велике щастя зустрічати новий день. Плачу переглядаючи , дуже шкода. Так не вистачає Андрія в цьому житті , людина з великої букви.”

Нагадаємо, після смерті Андрія Кузьменка в Мережі довгий час ширилися чутки, що автокатастрофа підставна, начебто співака “прибрали”, бо він заважав впливовим людям. Втім, підтвердження цим чуткам так і не має. Рідні Кузьми впевнені, що його смерть – всього лише страшна випадковість. Свідки автокатастрофи теж підтверджують те, що Андрій просто не справився з кермуванням.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.