“Хобіти українського шоу-бізнесу”: Вікторія Булітко, Ані Лорак, Тіна Кароль та інші зірки зі зростом до 160 см

Зріст – не запорука успіху. Це вже давно довели безліч українських зірок, які по загальноприйнятих мірках являються низького зросту. Хто в українському шоу-бізнесі трошки вищий за 150 см, читайте далі в матеріалі.

Психологи стверджують, що зріст частково впливає на характер людини. Високі люди почувають себе впевнено і намагаються “домінувати” у суспільстві навіть тоді, коли поступаються іншим інтелектом. Водночас люди низького росту часто більш активні та пробивні.

Варто відзначити, що серед зірок українського шоу-бізнесу є багато тих, хто зовсім невисокого зросту.

Вікторія Булітко

Акторка Дизель Шоу Вікторія Булітко святкує день народження
Зірки низького зросту: Вікторія Булітко

Зірка “Дизель шоу” Вікторія Булітко – наймініатюрніша зірка українського шоу-бізнесу. Її зріст становить всього 155 см, втім її харизма і яскрава зовнішність затьмарює будь-які “недосконалості”. Сама Вікторія зізнається, що ніколи не комплексувала з приводу свого зросту і не вважає, що зріст взагалі має якесь значення.

Тіна Кароль

Кароль у модному светрі дала фанатам пораду
Зірки низького зросту: Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль має середній зріст як для жінки – 168 см. Втім, співачка напроти своїх довгоногих колег завжди виглядає дуже мініатюрно.

Монатік

Дмитро Монатік розповів про розлуку з дружиною
Зірки низького зросту:  Дмитро Монатік

Співак Монатік нижчий за Тіну Кароль на 4 см, його зріст – 164 см. Монатік довів, що талант точно не залежить від зросту. Артист відмінний танцюрист, талановитий співак, композитор та продюсер. Крім того, Монатік навчився так підбирати собі гардероб, аби не здаватися “дрібним” на фоні колег.

Ані Лорак

Ані Лорак заговорила українською у новому дописі
Зірки низького зросту: Ані Лорак

Співачку родом з України Ані Лорак вважають одніє з найкрасивіших в шоу-бізнесі, хоча її зріст всього 162 см. Варто відзначити, що Лорак завжди ходить на високих підборах, тож її невисокий зріст зовсім непомітний публіці.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.