Українські знаменитості з Криму: Джамала, Надя Дорофєєва, Маша Єфросиніна, Ксенія Мішина та інші кримчани

Герої нашої сьогоднішньої статті народились і виросли в сонячному Криму. Втім, зараз з відомих причин вони не мають змогу потрапити на свою малу Батьківщину.

Серед відомих зірок українського шоу-бізнесу багато тих, хто народився і виріс в Криму, а вже пізніше приїхав підкорювати столицю.

Джамала

Зірки, які родом із Криму: Джамала

Відома українська співачка та переможниця Євробачення Джамала виросла у селищі Малоріченське, що під Алуштою. Саме в Криму Джамала здобувала музичну освіту. В Алушті дівчина закінчила музичну школу, а у Сімферополі – музичне училище ім. Чайковського.

Злата Огнєвіч

Зірки, які родом із Криму: Злата Огнєвіч

Українська співачка Злата Огнєвіч народилася у Мурманську, де служив її батько. Коли дівчинці було 5 років, її батьки переїхали в містечко Судак у Криму. Цікаво, що після участі Злати Огнєвіч у Євробаченні у 2013 році їй присвоїли звання Заслуженої артистки республіки Крим.

Маша Єфросініна

Зірки, які родом із Криму: Маша Єфросініна

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна народилась і виросла у Керчі. Маша зізнається, що дуже любить свій рідний Крим, але з 2014 року вона не може відвідати рідні землі.

Ксенія Мішина

Зірки, які родом із Криму: Ксенія Мішина

Відома українська акторка і перша “Холостячка” Ксенія Мішина народилась і виросла у Севастополі. Після закінчення школи дівчина поїхала підкорювати столицю, де і залишилась в подальшому проживати, але рідні акторки досі живуть в Криму.

Надя Дорофєєва

Зірки, які родом із Криму: Надя Дорофєєва

Відома українська співачка Надя Дорофєєва родом із Сімферополя. Там дівчина народилась і виросла. Після закінчення школи Надя поїхала навчатися до Києва, але своїм рідним домом вона вважає саме Крим.

Співачка зізнається, що мріє про той день, коли ЗСУ звільнять Крим і вона вільно зможе іхати на свою малу Батьківщину.