На кого вчиться єдиний син Тіни Кароль: здобуває освіту за кордоном, щоб повернутися в Україну зі знаннями

Відома українська співачка Тіна Кароль виховує 14-річного сина Веніаміна Огіра від шлюбу з продюсером Євгеном Огіром. Хлопець вчиться за кордоном.

Тіна Кароль залишилась сама з маленьким сином в 2013 році, коли її коханий чоловік Євген Огір помер від онкологічного захворювання. Вені тоді було 4 роки, а вже коли настав час іти в школу, співачка відправила дитину на навчання в зовсім іншу країну і навіть не поїхала з ним.

Веніамін став учнем елітної Repton Preparatory School у Великобританії. Там є можливість жити в гуртожитку, але Тіна влаштувала сина в родину з України, яка туди емігрувала, щоб Веня був в рідному оточенні і виховувався в українській культурі.

Тіна Кароль зі своїм сином Веніаміном
На кого вчиться єдиний син Тіни Кароль

Хлопчик радує зіркову маму успіхами і гарними відмітками, крім навчання у нього багато інших захоплень. Він танцює гопак, грає на барабанах і фортепіано, займається фехтуванням, дзюдо.

Коли почалась повномасштабна війна, Веніамін став волонтером і на кишенькові збереження купив солодощі і на вокзалі у Варшаві зустрічав сім’ї українських біженців та пригощав їх дітей, щоб хоч трохи зарадити їхньому горю.

В інтерв’ю Тіна розповідала, що в перший день російського вторгнення серйозно поговорила з сином, сказала йому, що буде дуже зайнята і що він має бути чоловіком:

Я йому сказала, що почалася війна, але ти дорослий, ти маєш зібратися і твоє головне завдання як молодого солдата добре вчитися, щоб твої знання потім знадобилися

, – сказала Кароль в ТСН.

Свекруха Тіна Кароль розповіла про вимоги до дівчини 14-річного сина Веніаміна
На кого вчиться єдиний син Тіни Кароль

Співачка бачить своє майбутнє і майбутнє сина тільки в Україні, але яку професію він збирається опанувати поки не відомо. Шанувальники зірки припускають, що з шоу-бізнесом хлопець зв’язуватись не буде, тому що він дуже скромний і не особливо любить публічну увагу, хоч і обидва його батьків з цієї сфери.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.