Наречена Мурата Налчаджиоглу показала свою дочку від іншого чоловіка: екс-коханий Лорак прийняв її як рідну

У Мурата Налчаджиоглу, турецького бізнесмена, який раніше був чоловіком української співачки Ані Лорак, з'явилась нова сім'я. Він прийняв наречену з дитиною.

Турецький красень Мурат Налчаджиоглу після розлучення із співачкою Ані Лорак готується одружитися в другий раз. Він закохався в молоду майстриню макіяжу Лілію, яка може похвалитись ідеальною зовнішністю і модельною фігурою. У дівчини є дитина від іншого чоловіка, але турок не злякався відповідальності і все одно запропонував коханій стати його дружиною.

Зараз Лілія — наречена Мурата Налчаджиоглу. Чоловік давно познайомив з обраницею свою дочку від шлюбу з Ані Лорак і також сам познайомився з дочкою коханої. У неї підростає дівчинка Олександра, яка дуже схожа на маму — мініатюрна, з довгим темним волоссям і гарними очима.

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу похизувався відпочинком в Парижі з новою сім'єю
Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу похизувався відпочинком в Парижі з новою сім’єю

Закохана пара живе в Києві, часто буває в Туреччині. Лілія допомагає бізнесмену рекламувати продукцію його косметичної компанії та знімається в жартівливих роликах для Мережі.

В своєму Інстаграм-блозі Лілія виставила фото із спадкоємицею під час подорожі в Барселоні. Вони відправились подорожувати на зимових канікулах разом з Муратом і Софією як справжня велика сім’я та побували в Швейцарії, у Франції і в Іспанії.

Під знімком нареченої Налчаджиоглу з дочкою користувачі Мережі пишуть, що дівчинка її повна копія:

  • “Схожа на тебе!”;
  • “Мамина копія”;
  • “Гарні”;
  • “Такі красуньки”;
  • “Очі і посмішка однозначно мамині”.

Нагадаємо, після розлучення з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу деякий час зустрічався з моделлю Яною Беляєвою, з якою був спійманий папараці за подружньою зрадою, а пізніше познайомився з Лілією. Співачка довго не коментувала розірвання шлюбу з турком, який став для неї болісним.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.