Де зараз зірки Нового каналу: Педан, Притула і Леся Нікітюк в Україні, а Ольга Фреймут перебралася за кордон

На початку повномасштабної війни в Україні багато зірок шоу-бізнесу виїхали за кордон, але не всі. З колективу Нового каналу перебралась в іншу країну тільки Ольга Фреймут.

Дізнайтесь, де зараз знаходяться популярні ведучі з Нового каналу.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк

Події 24 лютого не змусили Лесю Нікітюк все кидати і бігти за кордон. Навпаки телеведуча зібралась і поїхала в Хмельницький до батьків, а там організувала притулок для переселенців і зайнялась збором гуманітарної допомоги для всіх, хто її потребував. Зараз Леся також часто їздить в Київ на зйомки нового розважального проекту. Телебачення нарешті повертається.

Сергій Притула

Сергій Притула

Гуморист і телеведучий Сергій Притула став головним волонтером країни. Його благодійний фонд збирає неймовірні суми та закуповує на ці гроші все, що необхідно захисниками на передовій. З найбільш неочікуваних і вражаючих закупівель через фонд Притули запам’ятались українцям байрактари і справжній супутник. Всю свою діяльність Сергій веде з України і не збирається виїжджати.

Олександр Педан

Олександр Педан

Шоумен Олександр Педан також залишається в Україні і продовжує займатись освітніми проектами, просуваючи ідею свідомого вибору дітьми майбутньої професії, тому що вони – цвіт нації, якому відбудовувати країну у післявоєнний період.

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут

Телеведуча Ольга Фреймут разом із дітьми виїхала у Великобританію. В цій країні її старша дочка Злата Мітчелл має громадянство. Зірка зізнавалась, що в такій еміграції важко, але вона як мама не може ризикувати безпекою дітей. За кордоном Фреймут знайшла роботу і пише статті в колонку про Україну в місцевій газеті. В юності Ольга вчилась в Лондоні і добре знає англійську мову.