Добринін залишився без роботи після розлучення з Квітковою: телеведучого замінили на зразкового сім’янина

Відомий український шоумен і телеведучий Нікіта Добринін більше не буде вести програму "ЖВЛ". У новому сезоні його замінить зразковий сім'янин Тимур Мірошніченко.

Не так давно стало відомо, що найкрасивіша пара українського шоу-бізнесу Нікіта Добринін і Даша Квіткова розлучаються. Про це повідомила Даша в інтерв’ю Маші Єфросініній. Дівчина не стала вдаватися у подробиці причин розлучення, але запевнила, що більше не бачить себе поряд з Добриніним.

Прихильники зіркової пари були вражені такою заявою дівчини. Адже Даша та Нікіта до останнього транслювали своє кохання у соціальних мережах, показуючи, що у них все ідеально. Деякі користувачі Мережі навіть припустили, що так зване розлучення може бути лише піар-ходом для того, аби привернути до себе ще більше уваги. Втім, це мало схоже на правду. Ба більше, розлучення вже погано сказалося на кар’єру Нікіти Добриніна.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін розлучилися

Так, у минулому році шоумен пройшов кастинг на роль телеведучого у програму “ЖВЛ”. Нікіта чудово справлявся з роллю телеведучого, але через сімейний скандал, публіка більше не побачить Добриніна у цій ролі. Так, у програмі “Сніданок з 1+1” було анонсовано, що у другому сезоні програми “ЖВЛ” Нікіту Добриніна замінить Тимур Мірошніченко. Саме він складе компанію ведучій Вірі Кекеліній, яка була ведучою попередніх сезонів.

Добриніна замінили на Мірошніченка у програмі ЖВЛ

Варто відзначити, що Тимур Мірошніченко – зразковий сім’янин. Очевидно, що Добриніна прибрали з програми саме черей сімейний скандал.

Нагадаємо, Нікіта Добринін і Даша Квіткова були єдиною парою, які після закінчення проєкту “Холостяк” змогли побудувати сім’ю, одружитися і народити дитину. Втім, і їхні почуття згасли через 2 роки після одруження.