Даша Квіткова розповіла, з ким відпочиває на Мальдівах після розлучення з Добриніним: поїхала не сама

Відома українська блогерка та переможниця романтичного шоу "Холостяк-9" Даша Квіткова відразу після заяви про розлучення з чоловіком Нікітою Добриніним відправилась на Мальдіви.

Не так давно стало відомо, що одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу Даша Квіткова та Нікіта Добринін більше не разом. Вони були єдиною парою, яка після завершення шоу “Холостяк” змогли побудувати сім’ю, одружитися та народити дитину. Втім, і їхнє щастя тривало недовго. Через 2 роки шлюбу подружжя прийняло рішення розлучитись, про це заявила Даша Квіткова в інтерв’ю Маші Єфросініній.

Схоже, блогерка вирішила розслабитись після стресу пов’язанного з розлученням і вирушила відпочивати на Мальдіви.

Про це Даша розповіла у своєму блозі в Інстаграм. Дівчина похизувалася розкішною віллою з басейном неподалік від океану, яку вона орендувала, та розповіла, з ким вона відправилась у подорож. Звісно, Квіткова поїхала на відпочинок зі своїм 1,5-річним сином. Крім того, компанію їм склала няня маленького Лева, яку звати Оля.

Даша Квіткова розповіла, з ким відпочиває на Мальдівах після розлучення з Добриніним

Також Даша відповіла на питання підписників, хто оплатив їй відпочинок. Так, блогерка запевнила, що сама заплатила і за себе, і за сина і за няню.

Даша Квіткова розповіла, з ким відпочиває на Мальдівах після розлучення з Добриніним

В той час, як Даша Квіткова відпочиває на Мальдівах, Нікіта Добринін вже пожинає плоди розлучення. Так, нещодавно стало відомо, що Добриніна прибрали з ролі ведучого програми “ЖВЛ”. У новому сезоні його замінить Тимур Мірошниченко, який являється зразковим сім’янином.

Як відомо, сімейні скандали погано впливають на кар’єру медійних людей, то Добринін залишився без роботи саме через розлучення.