Сергій Притула та Андрій Молочний разом грали в “Файна Юкрайна”: тепер напарники по різні боки барикад

Були часи, коли Сергій Притула та Андрій Молочний були найліпшими друзями і разом робили доволі успішний проєкт "Файна Юкрайна". Та в останні роки все змінилося, і вчорашні колеги опинилися по різні сторони барикад.

Всім відомо, яку титанічну волонтерську роботу проводить Сергій Притула під час російсько-української війни. Заради допомоги ЗСУ він навіть відмовився від усіх своїх розважальних шоу і збирає на армію мільйони гривень. Натомість його напарник Андрій Молочний тихо-мирно мешкає у москві. Щобільше, розповсюджує фейки про нацистів, яких нібито бачив на власні очі в Києві.

Сергій Притула та Андрій Молочний грали разом у Файній Юкрайні

Притула з Молочним випустили у світ сотню серій гумористичного шоу, де перевтілювалися в різних героїв сьогодення. Потім разом виступали в Comedy Club. Андрій покинув Україну ще 2014 року, а Сергій залишився. Намагався зробити політичну кар’єру, очолити партію “Голос” чи обійняти крісло мера столиці. Та поки що це йому не вдалося. Зате як волонтер Притула показав себе з найкращого боку. Його Фонд щодня збирає пожертви і перерозподіляє їх у ЗСУ за потребою.

Тим часом Молочного не зачепила ані анексія Криму, ані напад на Донбас. Він разом із Антоном Лірником поїхав на заробітки до країни-агресора. І хоча гуморист сам є україномовним, та московське життя далося взнаки – Молочному стали ввижатися фашисти.

Якщо пригадати недавнє минуле, можна побачити, що Андрій і раніше висміював усе українське – мову, дубляжі фільмів, принижував земляків, обзиваючи гастарбайтерами. А тепер, коли бомби полетіли на його рідне місто Коростень, чоловік замість того, щоб висловитися проти війни, почав ображати українців, називаючи неонацистами і проповідуючи інші наративи кремлівської пропаганди.

Притула у притаманній йому манері відповів опоненту, розповівши повчальну притчу. Та чи зуміє його колишній колега зрозуміти, про що йдеться, передбачити нескладно.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.