Дмитро Дікусар, який служить в ЗСУ, вперше за довгий час вийшов на зв’язок і показав фото з передової

Відомий український хореограф Дмитро Дікусар з перших днів повномасштабної війни в Україні захищає Батьківщину на фронті. З того часу артист вкрай рідко виходить на зв'язок з прихильниками.

З початку повномасштабної війни в Україні більшість українських знаменитостей зайняли активну позицію і почали робити все, аби пришвидшити нашу перемогу. Хтось почав волонтерити, хтось – збирати кошти на ЗСУ, а хтось вирішив боронити Батьківщину на фронті.

Відомий український хореограф Дмитро Дікусар вже в перші дні повномасштабного вторгнення росії на територію України вирішив йти на фронт. З того часу артист вкрай рідко з’являється в соціальних мережах і розповідає про те, що з ним відбувається. Так, востаннє Дмитро робив допис у своєму Інстаграм-блозі ще у жовтні минулого року. Тоді хореограф відкрив збір на рації, які потрібні були йому та його побратимам.

29 січня Дмитро Дікусар вперше за 3 місяці вийшов на зв’язок зі своїми прихильниками. Артист опублікував фото в своєму Інстаграм-блозі, де він зображений у військовій формі. Дмитро поспішив заспокоїти своїх знайомих та прихильників і повідомив, що у нього все добре. Також хореограф закликав українців не падати духом і вірити в ЗСУ.

Дмитро Дікусар, який служить в ЗСУ, вперше за довгий час вийшов на зв’язок

Публікація Дікусара викликала справжній фурор в Мережі і зібрала багато вподобайок та коментарів.

Ось, що пишуть користувачі Мережі:

  • “З нетерпінням чекаємо на твоє повернення на паркет “;
  • “Молимося за Вас і Ваших побратимів! Дякуємо за захист України!”;
  • “Такі чоловіки, то гордість нашої країни! Дякуємо”;
  • “Ти найкращій! Гордість! Бережи себе! Привіт хлопцям з ЗСУ, ви всі наші котики найкращі!”.

Варто відзначити, що Дмитро Дікусар не повідомляє своє місцезнаходження. Втім, його колишня дружина Ірина Білик розповіла, що артист там, де ведуться активні бойові дії.