Українська ведуча розкрила таємницю зникнення Олега Винника: “Справа не в якихось патріотичних історіях”

Як відомо, український співак Олег Винник з початку повномасштабної війни в Україні безслідно зник з медіапростору. Артист не з'являється ні на телебаченні, ні в соціальних мережах.

Повномасштабна війна в Україні не лише змінила життя кожного українця, а й показала хто є хто. Більшість знаменитостей почали активно волонтерити, збирати кошти на ЗСУ, хтось пішов на фронт. Втім, були і ті, які просто зникли. Улюбленець українських жінок Олег Винник виявився одним із таких – зірок-втікачів. Олег Винник зник з соціальних мереж та телебачення. Не було відомо, що артист взагалі в Україні. Лише у червні 2022 року на зв’язок вийшла адвокатеса співака і заявила, що Винник знаходиться у Німеччині начебто на лікуванні. При цьому жінка не уточнила, чим саме хворіє артист.

Українська ведуча розкрила таємницю зникнення Олега Винника

Варто відзначити, що публіка не дуже повірила в цю версію. В Мережі почали ширитися чутки, що хвороба – це лише прикриття. Насправді чоловік здоровий і повернеться він в Україну, як тільки тут все налагодиться.

Однак, про те, що Винник хворіє підтверджують і його колеги по сцені. Спочатку про це сказала Оля Полякова. Співачка запевнила, що Винник проходить лікування в Німеччині, а про хворобу він сам розкаже, якщо захоче.

Нещодавно телеведуча Міла Єрємєєва в інтерв’ю, яке 29 січня вийшло на YouTube-каналі Gloster FM теж підтвердила цю версію.

Так, Міла заявила, що Винник дійсно зараз хворіє.

Там не справа в якихось патріотичних історіях. Олег – він український артист, він підтримує Україну. Але поки в нього перерва, пов’язана зі здоров’ям.

, – сказала ведуча.

Варто відзначити, що Олег Винник, перебуваючи за кордоном, все ж допомагає Україні. Так, відомо, що артист вже неодноразово передавав позашляховики для ЗСУ.