Маша Полякова показала особисту переписку з матір’ю-співачкою, від якої живе окремо: “Зіп’єшся”

16-річна донька Олі Полякової Маша наразі живе окремо від батьків. Дівчина насолоджується студентським життям у Лондоні, де навчається музиці у вищому навчальному закладі.

У минулому році старша донька Олі Полякової Маша закінчила школу та вступила в університет у Лондоні, де вивчає музику. 16-річна дівчина дуже швидко освоїлася за кордоном. Сама Полякова в інтерв’ю зізнається, що донька телефонує їй лише, коли їй потрібні гроші. Це артистку не засмучує, адже вона вважає, що це означає лише те, що у її доньки все добре.

Маша Полякова зі своєю зірковою мамою
Маша Полякова показала особисту переписку з матір’ю-співачкою, від якої живе окремо

Своє студентське життя Маша Полякова показує у своєму Інстаграм-блозі. Дівчина показує моменти з навчання в університеті, свій побут в гуртожитку, а також те, як вона відпочиває.

Так, нещодавно дівчина опублікувала фото, де вона позує з хлопцем, тримаючи в руках коктейль. Судячи з усього, хлопець на фото – бойфренд 16-річної Маші.

Маша Полякова показала особисту переписку з матір'ю-співачкою, від якої живе окремо
Маша Полякова показала особисту переписку з матір’ю-співачкою, від якої живе окремо

На знімок з алкоголем відреагувала і зіркова мама дівчини.

Вона написала в особисті повідомлення доньки:

Годі бухати, зіп’єшся.

Це повідомлення Маша Полякова вирішила оприлюднити в своїх Інстаграм-сторіс.

Маша Полякова показала особисту переписку з матір'ю-співачкою, від якої живе окремо
Маша Полякова показала особисту переписку з матір’ю-співачкою, від якої живе окремо

Варто відзначити, що між Олею Поляковою та її донькою Машею завжди були дружні стосунки. Крім того, співачка завжди заступається за свою доньку у Мережі і виправдовує її ненайкращу поведінку.

А ось 16-річна Маша може дозволити собі в Мережі багато що і не боїться нашкодити репутації зіркової мами. Так, дівчина часто публікує недитячі знімки у своєму Інстаграм-блозі. Так, в Інстаграмі дівчини можна знайти безліч фото у купальнику, а також знімки, де вона цілується з бойфрендом. Крім того, Маша являється солісткою гурту і співає пісні, які повністю складаються з ненормативної лексики.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.