Не пройшло й року після розлучення: Остапчук з’їжджається з 22-річною дівчиною – “Велике переселення народів”

Розлучений з Христиною Горняк шоумен Володимир Остапчук і його нова дівчина з'їжджаються. Катерина Полтавська показала кадри зборів та розчулила фанів милим зізнанням

Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук продовжує інтригувати подробицями особистого життя. Знаменитість вже двічі був одружений, проте ні один з його шлюбів не протримався. Зі своєю першою дружиною Оленою Войченко, матір’ю двох його дітей, Остапчук розлучився 2020 року.

Того ж року шоумен одружився з Христиною Горняк, українською юристкою. За стосунками новоспеченої зіркової пари спостерігали мільйони шанувальників, проте й тут хепі-енду не сталось. Восени 2022 року з’явились перші чутки про їхній розрив, які пізніше підтвердились – ведучий Слава Дьомін зізнався, що в стосунках його друзів все не так добре, як могло здаватись.

Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучились 2022 року

Проте, після другого розлучення шоумен вирішив не брати “перерву” й почав стосунки з журналісткою з Києва Катериною Полтавською. Вперше про зірковий роман висловилась травесті-діва Монро, яка зізналась, що в Остапчука з’явилась “нова краля”. Пізніше фани з’ясували, хто ж обраниця шоумена. Новоспечена парочка ділилась кадрами з однієї й тієї самої локації – квартири Остапчука.

Схоже, що зіркові парі набридло жити на два доми, тому вони вирішили з’їхатись. Про це раніше на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила Катерина Полтавська. Блогерка показала фоє будинку, в якому вони з Остапчуком зібрались винаймати квартиру.

Катерина Полтавська повідомила, де буде жити з Володимиром Остапчуком

Тепер зіркова дівчина українського телеведучого та шоумена вирішила продемонструвати процес переїзду. Катерина Полтавська опублікувала в особистому блозі кадри, як перебирає та збирає свої речі, а також поділилась з шанувальниками романтичними деталями. На особистій сторінці Катерина Полтавська показала коробки з зібраними речами.

Нова дівчина Володимира Остапчука показала процес переїзду

Крім того, Катерина Полтавська повідомила, що безкоштовно віддає книги підписникам, які бажають їх прочитати. В Інстаграм-історії блогерка зазначила, що ці книги “вони читали обоє”. Можна припустити, що мова йшла саме про Володимира Остапчука.

Катерина Полтавська повідомила, що віддає книги охочим