Колега Нікіти Добриніна “ткнула” ведучого носом у зйомки в рф та дружбу з Тіматі: “Якісь подвійні стандарти”

Колега відомого українського ведучого пригадала, як той свого часу знімався у російському "Холостяку". Зірка висловила незадоволення тим, що ведучого толерують в суспільстві

Відомий український шоумен Нікіта Добринін певний час був телеведучим популярної програми “ЖВЛ”. Втім, нещодавно стало відомо, що знаменитість прибрали з нового сезону телепроєкту. Новим телеведучим шоу став не менш популярний Тімур Мірошниченко.

Нікіта Добринін не коментував завершення своєї діяльності на телепроєкті про зірок, а ось новий ведучий шоу висловився про заміну. За словами Мірошниченка, після року повномасштабної війни він прагне робити все, що в його силах, аби надихати українців на нові звершення.

Тімур Мірошниченко та Віра Кекелія стали новими ведучими шоу про зірок

Через розлучення з Дашею Квітковою та відхід з шоу інтерес публіки до особистості Нікіти Добриніна миттєво виріс. Саме тому його колеги почали пригадувати, як 2021 року зірка працював у росії, а потім, як ні в чому не бувало, повернувся на українське телебачення та уникнув будь-якої відповідальності чи навіть просто суспільного обурення.

Нагадаємо, що у березні 2021 року стало відомо, що Нікіта Добринін стане ведучим нового сезону російського проєкту “Холостяк”. Тоді головним героєм реаліті був репер Тіматі, з яким певний час український ведучий підтримував спілкування. Пізніше 2021 року, після декількох випусків Холостяка з Добриніним, стало відомо, що він покинув телепроєкт, буцімто через позитивний тест на коронавірус.

Нікіта Добринін планував зніматись в російському шоу

У новому інтерв’ю для Gloster FM колега українського ведучого Міла Єрємєєва обурилася тим фактом, що в минулому Добринін працював у рф. Знаменитість назвала це подвійними стандартами, оскільки, на відміну від інших зірок з російським минулим, Добриніну цього навіть не пригадали та взяли ведучим у “ЖВЛ”.

Ми чмиримо одних артистів за те, що вони колись їздили на Росію, і чомусь ведучого, який вітався за руку з Тіматі, брав участь у російському “Холостяку”, беремо ведучим ЖВЛ. Це у вас якісь подвійні стандарти починаються?

– прокоментувала зірка.

Міла Єрємєєва засудила свого колегу

Раніше Маша Єфросиніна також підіймала цю тему. Так, в інтерв’ю з ексдружиною Добриніна Дашею Квітковою українська ведуча запитала, чи спільно вони приймали рішення роботи Нікіти в росії. Українська блогерка відмовилась відповідати на це запитання, зізнавшись, що раніше її ексчоловік вже сказав усе, що було потрібно.