“Сподіваюся, ви зрозумієте”: Даша Квіткова назвала умови, за яких її возз’єднання з Нікітою Добриніним можливе

Нещодавно українська блогерка повідомила про розлучення зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним. Тепер Даша Квіткова назвала умови, за яких їхнє возз'єднання реальне

У мережі досі не вщухають обговорення чи не найгучнішого за останній час зіркового розлучення. Найміцніша пара в історії реаліті-шоу Холостяк Даша Квіткова й Нікіта Добринін нещодавно оголосили про розлучення. Українська блогерка розповіла про розрив з чоловіком в останньому інтерв’ю для Маші Єфросиніної, проте детальних подробиць шанувальникам виявилось замало.

Саме тому фанати зіркової пари почали “закидати” кумирів чималою кількістю питань у соціальних мережах. І Добринін, і Квіткова опублікували дописи-пояснення щодо свого розлучення, втім публіка почала цікавитись, чи ймовірне взагалі їхнє возз’єднання. Українська блогерка відповіла на запитання й назвала умови, за яких вони з чоловіком знову могли б бути разом.

Даша Квіткова відповіла на питання щодо возз'єднання з чоловіком
Даша Квіткова відповіла на питання щодо возз’єднання з чоловіком

Квіткова про возз’єднання з Добриніним

Відома українська блогерка та бізнесвумен опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм звернення до шанувальників, які продовжують засипати її проханнями зберегти сім’ю. Знаменитість попросила з повагою ставитись до її й Добриніна рішення та продовжити жити. Даша Квіткова наголосила, що вона почувається дуже добре, а в її душах й очах немає смутку.

Знаменита блогерка наголосила, що вони підтримують зв’язок з Добриніним, оскільки мають спільного сина. Втім, наразі вони щасливі лише окремо одне вд одного.

Квіткова відповіла на численні повідомлення шанувальників
Квіткова відповіла на численні повідомлення шанувальників

Крім того, знаменитість також зазначила, що вона не може передбачити того, що трапиться через рік чи два, але констатувала, що зараз вони з Добриніним не разом. Даша Квіткова зазначила, що просто так закохані пари не розлучаються, тож у них з чоловіком також була причина для розриву.

Не розлучаються люди, коли у стосунках все добре. Не розходяться люди через роботу, як всі пишуть, що ми розійшлися через мою роботу. Сподіваюся, ви це зрозумієте

– зазначила Квіткова.

Квіткова висловилась про розлучення з Добриніним
Квіткова висловилась про розлучення з Добриніним

Отже, українська блогерка Даша Квіткова впевнена, що єдиною умовою реальності їхніх з Добриніним стосунків була б відсутність причин для розлучення, комфорт і взаєморозуміння в шлюбі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.